Pages

6 mars 2010

Världens två bästa brev!

5 kommentarer:
 
Nu har det varit en sån där mycket vecka igen, det har varit roligt men hektiskt och ja, minst sagt mycket. Vi har tex köpt en bil, det var spännande! Ett stort steg i riktning mot det där körkortet jag ska ta i år, hurra för det. ^^

I slutet av veckan fick jag två stora spännande kuvert med posten. Jag älskar att få post – speciellt när det inte är räkningar. Det var det absolut inte den här gången, det var bara goda nyheter.

I det första kuvertet fanns det nya numret av den norska tidningen mamma, jag är inte med barn och ska inte flytta till Norge – det handlar om något helt annat... :D

Jag blev intervjuad av en av deras supertrevliga journalister för några veckor sen och i det här numret fanns den stora fina artikeln om amigurumis med. Det här är första gången mina små kompisar är med i ett magasin och det känns stort och härligt, jag är en lycklig virkare nu. Titta vilket färgglatt och upplyftande uppslag!


Hej på er alla glada norska mammor, hekle lugnt! :)

Kuvert nummer två var inte sämre, du kanske undrar vad som kan toppa en artikel i en stor utländsk tidning - inte mycket skulle jag vilja säga. Kanske finns det bara en sak... och just den saken var det i det kuvertet - det färdiga manuset till min nya bok, med bilder och allt!


Det ser fantastiskt fint ut, till och med finare än vad jag väntat mej faktiskt – hur nu det är möjligt. Nu ska jag ta några dagar för korrläsning och sedan bär det iväg till tryckeriet, det dröjer nog inte länge innan jag håller första exet i handen. Behöver jag säga att jag längtar en hel del? ^^Mönsteravslöjande imorgon, vi ses då! :)

5 kommentarer:

Hanna sa...

Grattis till båda delarna! önskar att man kunde knäppa med fingrarna, och POFF! så håller man boken i handen...

Dabelin sa...

Vilken rolig post!
Det skall bli så spännande att se det färdiga resultatet...

Linn sa...

Vad spännande!

Anonym sa...

Hejsan!
Har besök av min norska vännina och hon blev lika förälskad i dina figurer som jag!!Hon undrar om den är utgiven i Norge?eller kommer den bli? Mvh Marie

Semlan å X-ter sa...

Hej! Jag bor i Norge och ÄLSLKAR din första bok(har inte sett den nya här). Jag köpte din bok på Panduro och den har verkligen insprierat mig till att virka virka virka. Förresten så såg jag dina fidurer i tidningen Føreldre & barn också.

Related Posts with Thumbnails