Pages

11 mars 2010

Ett litet tips!

2 kommentarer:
 
Min härligt kreativa kompis Magda har tillsammans med sin precis lika kreativa kompis Spaningspersonen fått in sin fantastiska produkt på Designtorget. Att få in sin grejor där är ingen enkelt sak men dom har lyckats och till på köpet så är det en riktigt riktigt bra sak, en sån sak som precis alla skulle bli överlyckliga över att få.

Vad är då denna sak? -undrar du. Jo, det är ett kort, och inte vilket kort som helst utan ett Du är bra-kort. Aldrig hört talas om ett sådant? Då måste du kolla in Magdas hemsida! Tyck till om kortet så har du chansen att vinna ett alldeles eget ex!

Kortet är inte bara snyggt utan också riktigt finurligt. Det är som en sån där mina kompisar-bok man fyllde i när man var liten, bara det att här fyller man i en massa snälla saker om mottagaren.


Jag köpte ett kort och fyllde i det tillsammans med andra vänner till mottagaren (vår kreativa kompis Lina) och hon blev så attans rörd. Det här kortet borde alla få någon gång i sitt liv, bättre ego-boost kan knappast köpas för pengar! ^^

Så vem hade du gett en sån här peppande piffighet till?
Jag skulle vilja ge ett kort till Pandas kompis herr O för att han är så bra, han har det lite stressigt nu och hade nog blivit glad för ett sånt.

(Bilder lånade från Magdas blogg.)

2 kommentarer:

AkH sa...

Vilken mysig blogg du har. Kan säga att jag är otroligt imponerad av alla fina figurer, härliga böcker du har gjort. (har en av dem men har inte kommit igång och lärt mig virka så bra ännu). Ha en skön helg!
Kram Anna-Karin
hemochting

Sofia sa...

Tack för tipset om vännens kort! :) Och heja dig som jobbar på så hårt med nya boken - längtar efter att få bläddra i den - och kreera ur den - sen! :) Trevlig helg till dig och familjen

Related Posts with Thumbnails