Pages

17 mars 2010

Stockholm - here I come!

7 kommentarer:
 
Imorgon bär det av till Stockholm för ett litet dagsäventyr, jag är ju rena globetrottern nu för tiden! ^^ Den här gången blir det inga tv-framträdanden eller andra läskigheter utan ett kreativt möte med förlaget och en middag med boktjejerna. Det ska bli attans trevligt! Jag behöver inte ens packa utan tar bara väskan i näven och Panda under armen och sen bär det av.

På fredag får vi vår Londonguide och då ska vi bestämma oss för vad vi är sugna på att göra. Jag får lista våra intresseområden här på bloggen och sen infoga alla era bra tips, ni verkar vara många Londonproffs så det ser jag fram emot. ^^

På återseende helt enkelt!

7 kommentarer:

Kerstin sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Kerstin sa...

Du som är så kreativ, när du är i London, missa för allt i världen inte Victoria & Albert Museum. Och Panda gillar säkert Natural History Museum i kvarteret bredvid, om hon inte blir rädd för dinosaurieskeletten så klart..;-)

m sa...

Lycka till, och trevlig resa!

JoyfulKnitting sa...

Lycka till!

Du har något att hämta på min blogg =)

Jenny sa...

Hej hej!

Jag tänkte bara berätta att när jag idag kom hem till mina föräldrar i Borås, hade min mamma sparat ett ex av Borås Tidning från 9:e mars, och det var en stor, dubbelsidig artikel om dig och dina amigurumisar! Jättefint, och intressant och bra skrivet! Grattis!

/ Jenny

Anna-Karin sa...

Hej, har en award till dig på min blogg, kan inte låta bli att ge dig den för din sida är så mysig att kika in på
/ vårkram Anna-Karin

Anonym sa...

Det är trevligt på London Eye, glöm inte att åka dit!

Related Posts with Thumbnails