Pages

20 november 2007

Minishop

 
Du kan köpa mina böcker direkt av mej om du vill, då får du dom signerade och allt! Du kan också köpa Stardust XL, ett garn som är perfekt som amigurumihår. Läs igenom infon noga innan du skickar in din beställning så kommer allt gå väldans smidigt.Böckerna


Bok 1 – Virka amigurumi
Min första bok kom ut i maj 2009. Den innehåller 12 mönster i tre svårighetsgrader och en virkskola går igenom alla maskor du behöver kunna. Många av amigurumisarna i den här boken är lite mindre och enklare än i dom uppföljaren men det finns så klart också ett par kompisar som är både kluriga och större. Alla ’gurumisar som är med i den första boken hittar du i kategorin "Bok 1 - mönster".
Virka amigurumi kostar 125 kronor, porto och förpackning ingår. Köper du två ex betalar du 235 kr.
Om du inte bor i Sverige utan någon annanstans i Europa kostar den 185 kronor, porto, förpackning och paypal-avgifter ingår. Två ex kostar 320 kr.
Bok 2 – Virka roliga amigurumis
Min andra bok kom ut i juni 2010. Den innehåller mönster på 11 olika amigurumis, även här i tre svårighetsgrader. Den här boken innehåller både en virkskola och en genomgång av lite klurigare moment och passar därför nybörjare så väl som mer erfarna ’gurumivirkare. De flesta kompisarna i bok nummer 2 är aningen större och kräver mer tid än dom som är med i den första. Böckerna är helt fristående så du behöver inte köpa ettan för att kunna förstå tvåan. Du kan se alla amigurumis som är mer i denna bok om du klickar på kategorin "Bok 2 - mönster".
Virka roliga amigurumis kostar 139 kronor, porto och förpackning ingår. Köper du två ex betalar du 260 kr.
Om du inte bor i Sverige utan någon annanstans i Europa kostar den 195 kronor, porto, förpackning och paypal-avgifter ingår. 2 ex kostar 360 kr.
Bok 3 – Virka glada amigurumis
Boken innehåller mönster till 11 olika projekt i tre svårighetsgrader, om du vill se vilka amigurumisar som är med kikar du i kategorin Bok 3- mönster. Den här boken innehåller också en del nya, spännande virkmoment och precis som de första två finns en virkskola i början med allt du behöver veta. Du behöver inte köpa böckerna i någon viss ordning utan dom fungerar helt fristående från varandra! :)
Virka glada amigurumis kostar 139 kronor, porto och förpackning ingår. Köper du två ex betalar du 260 kr.


Om du inte bor i Sverige utan någon annanstans i Europa kostar den 195 kronor, porto, förpackning och paypal-avgifter ingår. 2 ex kostar 360 kr.Bokpaket
Du kan så klart köpa fler än en bok samtidigt, skriv vad du vill köpa så räknar jag ut slutsumman.

Stardust XL – världens bästa hårgarn!
Jag har bara det blonda garnet men det är inte illa det, både harajukuflickan och tjejen i den nya boken har den hårfärgen och jag tycker i alla fall att dom är supersnygga i den. :)
Stardust XL är tillverkat av 100% polyester, 1 nystan väger 50g och innehåller ca 50m garn - det räcker till flera peruker. Använd en virknål på 4 – 4.5mm.


Garnet kostar 38 kronor per nystan. Köper du 1 går portot på 12 kronor, köper du 2,3 eller 4 nystan går det på 24 kronor. Varför inte gå ihop några stycken och spara in på portot?

Så här gör du
Skriv vad du vill köpa (glöm inte antal) och din adress i ett mail och skicka till:


order(snabel-a)foxypanda(.)se
ta bort parenteserna och byt "snabel-a" mot ett riktigt @


Böckerna levereras signerade om du inte ber om att få dom ”okladdade”. Om du vill ha hälsningen till någon speciell (dej själv eller ett födelsedagsbarn tex) är det bara att säga till så fixar jag det! :)

Viktig info!
- Är du under 18 år behöver du har dina föräldrars godkännande för att få lägga en beställning.
- Om du köper fler än 1 bok samtidigt eller blandar böcker och garn ökar portokostnaden. Hur mycket det blir beror på den totala vikten och storleken på ditt paket.
- Jag tar endast emot förbetalningar. Din beställning skickar jag så fort pengarna kommer fram och den når dej allt som oftast dagen efter.
- Jag behöver ha din betalning inom 2 veckor från att du mottar mitt infomail. Har jag inte fått in pengarna efter det stryker jag din order, detta är för att jag ska kunna ha en uppdaterad orderlista. Säg till om du vill ha längre tid på dej, det går så bra så!
- Beställningen är inte bindande och du får självklart ångra dej. Jag blir glad om du skickar ett mail i så fall så att jag kan stryka dej från listan.
- Du som bor i Norge, Danmark eller Finland får gärna beställa! Är du en utvandrad men virksugen skandinav? Skicka ett mail så ska det nog lösa sej! Alla utländska beställningar betalas genom PayPal, maila för mer information.


I’m no longer taking orders outside of Scandinavia, I don’t have the time to keep up the English orders since they take about three times as long as the Swedish ones. No worries though... you can order both of the books from this webshop based in the Netherlands! :)
Related Posts with Thumbnails