Pages

19 mars 2010

Spännande dagar!

Inga kommentarer:
 
Hej och hå vad trött jag är idag, soffan kallar på mej och jag ska snart ge den min fulla uppmärksamhet. Det var en otroligt händelserik dag igår och jag antar att utmattningen slagit till med full kraft nu när jag börjat slappna av.

Dagens började med flygplanskaos, vi hade vällingtjock dimma här i stan och jag fick åka ner till Malmö för att kunna flyga – bara det var en pärs. Jag hann precis i tid till mötet med förlaget och därifrån blev dagen sen bara bättre, den blev helt enkelt tooooooppen - som vår favoritfru Maria skulle säga.

Den här gången träffade jag ett annat förlag och vi pratade om möjligheterna att starta ett nytt projekt, väldigt spännande! De kommande veckorna ska jag jobba på ett manusförslag och sen är det bara att hålla tummarna för att det accepteras. Läskigt, spännande, galet, oväntat, inspirerande och superroligt! Jag ska fylla de här veckorna av positivt tänkande och ja, pysslande så klart!

I helgen är planen att jag ska vara en sprudlande sakskapare som spottar ut örngott, vårgardiner, dockkläder, väskor och beställnings’gurumis på löpande band. Jag börjar med det positiva tänkandet redan nu som du märker... jaja, något ska jag säker lyckas knåpa ihop. Bildbevis följer
i så fall. ^^

Jag gjorde klart den här lilla beställningskatten idag i alla fall,
en liten dopgåva till en pojke på M.

Inga kommentarer:

Related Posts with Thumbnails