Pages

22 mars 2010

Frågestund?

4 kommentarer:
 

Mönsterskaparskolan vann ju överlägset mot Vanliga frågor i den lilla omröstningen här på bloggen för ett tag sen. Frågan var Vad vill du helt se i boken? och det blir alltså en mönsterskaparskola, jag hoppas verkligen att den blir uppskattad och att du tycker att den är inspirerande.

Några ville hellre ha med vanliga frågor men det finns det tyvärr inte plats för, istället tänkte jag att det kanske kan vara dags för en liten frågestund här. Om intresset finns då så klart. ^^ Jag hinner nästan aldrig svara på frågorna som ställs i kommentarerna utan har prioriterat att svara på alla mail, men jag vet att det dyker upp nya funderingar och frågor hela tiden.

Så... vad undrar du över, är du nyfiken på något speciellt? Har du frågor om boken, Panda, virkning, amigurumis, mej, garn... eller ja, nästan vad som helst så är det bara att slänga iväg ett litet mail till mej. Till helgen skriver jag ihop ett inlägg med svaren på så många frågor som möjligt, lite beroende på hur många frågor jag får och vad för sorts frågor det är förstås. Vissa frågor kan jag kanske inte svara på men vi får ta det som det kommer helt enkelt. Det kan bli riktigt spännande! ^^

Vad vill du veta?
Skicka dina frågor till
info_at_foxypanda_._se
(Byt "at" mot ett @, ta bort alla _ och döp mailet till
frågestund el. likn. så blir allt bra. ^^)


En liten parentes och ett stort tack...
Jag har så många fina läsare som är världsbäst på att kommentera här på bloggen och skicka mail till mej, jag tycker så mycket om att höra ifrån er alla och uppskattar vartenda ord ni skriver. Ibland känner jag mej bara så väldans otillräcklig, jag hinner knappt uppdatera min blogg, än mindre läsa andras bloggar och jag hinner varken skriva eller svara på kommentarer. Jag jobbar på att bli en bättre bloggmänniska men i väntan på det får jag skriva sånna här sporadiska tackmeddelanden så att ni alla förstår hur viktiga ni är.

Så till dej som tar dej tiden att skriva till mej, till dej som läser bloggen och till dej som köpt boken, ett gigantiskt tack - du gör mej till världens gladaste pysslare och jag ska baskemej göra mitt bästa för att inspirera strumporna av dej! ^^

En bamsekram till dej! ♥
/Mia

4 kommentarer:

Petra sa...

Du har den underbaraste bloggen som finns!

kram kram Petra

Pia sa...

Vad jag skulle vilja veta är, från idé till färdigt. Vad man ska tänka på och hur gör bl.a du. Ritar du en skiss, propotioner mm =o)

Hanna sa...

Din blogg är så fin och desutom världsbäst! Du ska vara så stolt över dig själv!!^^

Nina BF sa...

Hej! Ville bara säga att jag verkligen gillar din bok! Väldigt inspirerande och du är duktig på det du gör.

Related Posts with Thumbnails