Pages

17 mars 2010

London - here we come!

6 kommentarer:
 
Nu har vi har äntligen beställt en resa, det blev London och jag är galet laddad! Sambon och jag har planerat att resa iväg i ungefär två år nu men aldrig lyckats få tummarna loss, vi är väl ganska bekväma av oss. Men nu lockar storstan, shopping och turistande och om alldeles precis en månad flyger vi till ett förhoppningsvis vårfint London. Hurra för det! ^^

Jag har aldrig varit där så tips på härliga butiken, spännande marknader och besöksvärda platser tas emot med glädje. För att vara extra turistiga har vi köpt en reseguide och vi ska börja schemalägga våra tre dagar redan nu. ^^ Panda är också laddad och jag tror att det här kan bli vårt bästa äventyret hittills!

Så här blommigt kommer det nog inte vara men vi är glada ändå. ^^

6 kommentarer:

Monica Hansen sa...

London är så fantastiskt så planera innan vad ni verkligen vill se.. t.ex kostymer på Royal Alber Hall eller mumier på British Museum..

Butiker som I Knit.. indisk mat..

malin sa...

åh vad kul! Jag och min man åker till London i juni, och jag ser fram emot en lååång reseberättelse med tips på shoppingställen och sevärdheter :)

Therese sa...

jag instämmer med de tidigare talarna. london är fantastiskt! vad vill ni göra? jag var där i december och ska dit igen i maj. har massor av tips, bara jag vet vad ni vill hitta på.

eveljosie sa...

Camden Market och Picadilly Circus är att rekommendera! ;D ..och så ska ni så klart fota er framför Big Ben, det tycker jag är ett måste! Älskar London!

Anonym sa...

Portobello, Camden Market.
Och om man gör lite gratissaker som de gratis muséerna så kan man kosta på sig en lite dyrare kväll på japansk restaurang. Wagamama, jättegott! Kedja över hela staden.

Linn sa...

Vad kul!
Jag var i London för några veckor och jag tipsar om ABBA World och Madame Tussauds! Och massa shopping!

Related Posts with Thumbnails