Pages

16 juni 2010

Tråkig vecka - goda nyheter

20 kommentarer:
 
Oj vad länge sen det var nu igen, jag har känt mej väldigt obloggig. Förra veckan regnade bort och jag låg mest på soffan alldeles hängig, trött och deppig. Min stackars mage har fortfarande ont efter matförgiftningen och det gjorde mej knappast på bättre humör. Nu har äntligen solen kommit fram och idag spenderade jag halva dagen i Sofieros slottspark tillsammans med mamma, syster och Tilda. Som vanligt brände jag näsan men det var det värt, dagen var en perfekt nystart!

Jag går ut hårt med att åka till Göteborg tidigt i morgon för att vara med i radio (i P4 vid 13.30-snåret nånting) och det ska bli riktigt spännande. Om det är fint väder blir det lite strosande i stan innan hemfärden och jag är verkligen shoppingsugen, tipsa gärna om du har någon butik som är ett måste att besöka - jag känner inte till Götet för fem öre.

Efter en så här gråtrist period känns det lite extra bra att skriva om en stor och härlig nyhet - jag har precis börjat på bok nummer 3 och den kommer ut nästa sommar. Jag är tokigt inspirerad och alldeles otroligt glad att jag får möjligheten att göra en bok till och jag håller tummarna för att den blir lika varmt mottagen som bok 1 och 2. Det allra första mönstret är redan klart så nu är vi officiellt igång! ^^

20 kommentarer:

Jo sa...

Vad roligt att du ska vara med i radion, det får jag lyssna på!
Deisy Design på Avenyen är en mysig och trevlig garnaffär som jag tycker att du ska besöka. Fina garner och serviceminded personal! :)

Petra sa...

Jippie min lycka slog in :) underbart! Kram Kram Petrisen

maja sa...

Oj vad roligt med en till bok, har redan gjort apan och två japanska dockor ur den nya.

Anonym sa...

Då hoppas jag de blir fler stora och roliga djur/figurer i nästa bok :)

Anonym sa...

Här har man knappt fått den andra så är du igång med den tredje. Jättekul!! Håller på med Oligosaurusen nu. Det går bra men tårna och fingrarna är lite trixigt att få till, fast då blir man extra glad när man lyckas =).Stina

Hanna sa...

Wow en bok till? Redan! Härligt:)

Sofia sa...

åååh så roligt med en till bok. nu har man något att se fram emot :)

Pia sa...

en till, grattis till dig vad roligt. När bokar vi oss för den=O)
Många grattis-kramar Pia

Anonym sa...

Låter superkul med en ny bok! älskar din första och för några fick jag din andra, har inte börjat med nån i den på grund av för många andra påbörjade grejer.
en bra garnaffär är strikk. är inte säker på exakt vart den ligger, men någon stans i närheten av dom kyrkan och brunnsparken. den har många snygga stickmönster och olika garner. hoppas du har de kul i göteborg sitter här o vänter på att dittlilla radio pogram ska börja.
camilla

Alexandra sa...

ÅH! Vad kul med en till bok!!

Annika sa...

Hej Mia! Så himla kul att få träffa dig i Helsingborg! :) Lyssnade precis på dig i radion! :D Hoppas att du får en bra resa söderut igen! ;) Ha det bäst! *kram*

Julia sa...

Åh, vad roligt med en tredje bok. Du är ju superduktig! Knapp Karlsson är en liten affär med massor av fina knappar, men jag vet inte riktigt var den ligger.

Hanna Wallner sa...

Åh, vad roligt! Din första bok har värkligen hjälpt mig på spåren och nu skulle jag också vilja göra en bok. Jag har lagt din första bok på hyllan nu när jag nästan kan alla mönster utantill så jag ser fram emot fler böcker! Hur gjorde du för att få kontakt med ett bokförlag???

tack på förhand Hanna / www.vackertvirkat.blogg.se

Malin sa...

Grattis till en tredje bok! Så roligt!

Nora sa...

Vilken tur att du tänker fortsätta med att göra böcker! Jag längtar redan. Kanske kan du göra det till en vana att ge ut en ny bok lagom till min födelsedag^w^

Anonym sa...

Yaaaaaay ;) fantastiskt underbart och wow. kan inte vänte tills nästa sommar. har båda böckerna. figurerna är underbara men man får även lära sig bra trix. mer sånt
/ Joanna

Sandra sa...

Nämen va skoj! :)

Linn sa...

Men åh, en tredje bok! Gud va trevligt! Men... nästa sommar? Om du blir klar innan dess, kan den inte kommma ut då? För jag älskar verkligen dina böcker! :)
Just nu håller jag på med en Harajukuflicka från din andra bok, den är super rolig att virka! Och tack för att du hade en sida om hur man virkade med effektgarn, jag begrep mig inte ett dugg på hur man gjorde! Fast ditt hår blir naturligtvis snyggare än mitt, jag måste nog öva lite till. Om några dagar kanske du kan kika in på min blogg och se hur resultatet blev. :)
Appropå radion så kunde jag tyvärr inte lyssna. Jag bor ju inte där nere i Serige utan i Stockholm, fast nu så är jag på mitt landställe i Norrland. Kan du inte ta och lägga pp en inlägg där man kan höra hela programmet? Tack, issåfall! ;)
Ha det bra!
Linn

Anonym sa...

Så morsomt med en tredje bok! Gleder meg utrolig mye til den kommer:)

Unknown sa...

vad underbart med ännu en bok! Jag hoppas att du tar med kanske det rosa monstret du har på bloggen ;) den är nog nästan min favorit av dina :)

Related Posts with Thumbnails