Pages

29 juni 2010

Jag har haft en lugn och skön helg med mycket virkande och ett besök i svärföräldrarnas stuga. Kameran följde med dit så jag passade på att fota den charmiga inredningen.

Gammeldags durkslag som passar utmärkt att skölja jordgubbar i, det testade vi på midsommarafton.


Våra vänligaste kor :)


En riktigt fin gammal bok


Söta flickor på rad, jag gillar speciellt dom med mössorna!


En helt oanvänd tvål från 1897. Locket är ju fantastiskt fint!


Nu ska jag återgå till virkandet! Jag håller precis på att avsluta mönster nummer två i nya boken och vill knappt ens ta en paus ifrån det. :)

22 juni 2010

Ja, här händer det inte så mycket... Jag städar på (omg det tar aldrig slut!!!) och virkar, virkar, virkar till nya boken. Idag tog jag en paus och städade lite på balkongen istället, det var om möjligt ännu tråkigare än att städa pysselrummet. Glaaah! ^^

Jag lovade lite glada bilder från Stockholm men här kommer några mörka och konstnärliga istället. Det är helt och hållet Picniks fel, man kan inte låta bli mixtra med bilderna där. :D







19 juni 2010

Idag har jag bestämt mej för att rensa upp, tvätta av och organisera till min pysselhörna. Den har blivit oinspirerande rörig och jag måste ta tag i det här nu innan det går så långt att jag täcker hela oredan med ett lakan och hittar en ny plats att jobba på. :)

Jag har haft denna storslagna plan i flera månader men det är så tråkigt att städa att jag hela tiden skjutit upp det, nu finns det dock ingen återvändo! Stöket är dokumenterat, en plan har blivit framtagen och städredskapen är ihopplockade. Och jag är bannemej laddad!

Så här illa ser det ut nu...
Klicka för större bild (om du vågar)


Att organisera Expediten är lite som att spela Tetris, man får städa en kub åt gången och vill man få in allt annat som måste få plats får man pussla till man blir blå i huvudet. Det blir en spännande dag! Jag tror att jag ska börja med att äta lite lunch... för att ladda upp då alltså, inte för att skjuta upp det ännu mer! :D

16 juni 2010

Oj vad länge sen det var nu igen, jag har känt mej väldigt obloggig. Förra veckan regnade bort och jag låg mest på soffan alldeles hängig, trött och deppig. Min stackars mage har fortfarande ont efter matförgiftningen och det gjorde mej knappast på bättre humör. Nu har äntligen solen kommit fram och idag spenderade jag halva dagen i Sofieros slottspark tillsammans med mamma, syster och Tilda. Som vanligt brände jag näsan men det var det värt, dagen var en perfekt nystart!

Jag går ut hårt med att åka till Göteborg tidigt i morgon för att vara med i radio (i P4 vid 13.30-snåret nånting) och det ska bli riktigt spännande. Om det är fint väder blir det lite strosande i stan innan hemfärden och jag är verkligen shoppingsugen, tipsa gärna om du har någon butik som är ett måste att besöka - jag känner inte till Götet för fem öre.

Efter en så här gråtrist period känns det lite extra bra att skriva om en stor och härlig nyhet - jag har precis börjat på bok nummer 3 och den kommer ut nästa sommar. Jag är tokigt inspirerad och alldeles otroligt glad att jag får möjligheten att göra en bok till och jag håller tummarna för att den blir lika varmt mottagen som bok 1 och 2. Det allra första mönstret är redan klart så nu är vi officiellt igång! ^^

8 juni 2010

Ett toksnabbt inlägg bara...

På releasefesten kunde man tävla om en liten apa genom att svara på några frågor och sen gissa längden på en massa garn i en vas.

Längden på garnet blev toklånga 7110 cm (på ett ungefär) och närmst kom Charlotta S med sin gissning på 8000 cm. Jag meddelar henne i eftermiddag och apan Egon får sen flytta hem till henne så fort som möjligt.

Tack än en gång till alla som kom och gjorde vår kväll så trevlig! :)

5 juni 2010

Nu är vi på restaurang och äter, eller sambon äter rättare sagt. Jag har blivit matförgiftad så jag sitter och smuttar på min resorbblandning. Jäkla skit!
Åt en wrap från 7 eleven inatt och efter det har jag inte fått i mej nånting. Snart är det dags för signeringen och jag håller tummarna för att jag inte svimmar mitt i allt. Jag ser verkligen fram emot att träffa mina virkvänner och det skulle vara väldigt klantigt göra bort mej så. :)

Jag längtar hem och som tur är åker vi vid sex ikväll, de fem timmarna på tåget lockar dock mindre. Blä vilket gnälligt inlägg, mår jag bättre imorgon skriver jag ett glatt ett med massa bilder för att kompensera.


- Upplagd på vift med min iPhone

4 juni 2010

Äntligen är vi tillbaka på hotellet igen, det har varit en galen dag så det var underbart att till slut få sitta ner och vila fötterna. Vi har hunnit med mycket idag, vi har varit på Naturhistoriska, gått en lång promenad på Skansen, hälsat på lemurerna på Skansen-Akvariet och till sist strosat runt på Gröna Lund. Man kan lugnt säga att alla i familjen Panda är toktrötta. Jag orkar inte koppla in kameran så det blir ännu en bildlös och tråkig uppdatering, sorry.

Vi har flängt runt sen vi kom upp men har ändå inte hunnit med alla viktiga saker vi skulle göra, tiden har helt enkelt flugit iväg. Imorgon måste jag fixa det lilla sista innan vi tar tåget hem igen och det betyder att jag i allra värsta fall inte hinner ta mej till workshopen. Men det är ingen fara egentligen, det är inte jag som håller i den utan duktiga Sanna, jag var bara inbjuden att hålla gruppen sällskap. Jag ska stressa så mycket jag bara kan så att jag hinner ta mej till Gamla stan, om så bara för att få se vad ni virkade för fina saker på workshopen.

Men glöm inte signeringen, den är kl 16.30 och då är det Panda som håller mej sällskap - jag kommer jobba hårt! :)
Nu sitter vi och äter frukost på McDonalds och laddar upp inför "Den stora turistdagen". Jag gillar inte McD-mat annars men frukosten var supermumsig. Hash brownsarna smakade tokgott och efter att jag köpt lite mjukglass till pannkakorna blev dom också supersmarriga. :D




Snart bär det av till Naturhistoriska museet och sen tar vi med Panda för att hälsa på sina björnvänner på Skansen. Det kommer bli en händelserik dag!


- Upplagd på vift med min iPhone

2 juni 2010

Tänk så snabbt det går att åka hit, en liten flygtur på en timme och sen är man helt plötsligt i huvudstaden. För första gången nånsin hade jag med mej en bärbar dator och jag kände mej som värsta affärskvinnan när jag la den i en sån där grå plastlåda vid kontrollen på flygplatsen. Att jag ska ha datorn för att kolla på film på tåget hem behövde jag ju inte berätta, jag försökte bara utstråla vuxenhet och affärskvinnlighet när jag gick igenom kontrollen i mina sunkiga gympaskor - det gick så där... :D

Oh, jag måste ju passa på att tacka alla som kom på releasefesten igår. Tack så mycket, det var jätteroligt att det var så många glada virkare som ville komma och prata med mej och Panda lite. På lördag blir det ju ett besök i SF-bokhandeln här i Stockholm, först är jag förhoppningsvis med på workshopen som är mellan 11-13 och sen blir det boksignering kl 16.30-17. Det ska bli jätteroligt!

Och nu blir det vårkalas på förlaget, mycket passande i det tokfina vädret! Och oroa dej inte mamma (som nog är den enda som bryr sej om vilka skor jag använder), jag ska ha ett par snygga stövlar på mej, sunkskorna var bara till resandet. :D
Nu är hela familjen Panda på väg till Stockholm! Jag har precis blivit kompis med en blogger-app på min telefon så jag kanske kan lyckas uppdatera under resan. Om det händer nått riktigt spännande liksom. :)

Tyvärr kommer jag inte kunna hantera några bokbeställningar i veckan så om du skickar ett order-mail får du inte bli ledsen när du får vänta på svar. Jag tar tag i dom så fort jag kommer hem igen.

Och nu... dags att gå på planet! Woho!


- Upplagd på vift med min iPhone
Related Posts with Thumbnails