Pages

1 februari 2010

En dag full av bra saker och goda nyheter!

13 kommentarer:
 
Jag har världens bästa start på veckan (och månaden)! Allt material till boken är äntligen klart och inlämnat och jag kan härligt nog börja slappna av på riktigt. Det känns galet härligt! Jag tycker att du kan hänga med mej i en ”bokslut”-dans! *dansa, svänga, snurra, tjipp, tjipp, tjipp* ^^

För att göra allt ännu bättre fick jag också lite goda nyheter idag. Datum för boksläppet är bestämt och den 6 juni är stora dagen. Nu är det inte långt kvar och jag ska börja planera för mönsteravslöjandena, det ska bli väldigt spännande. ^^ Jag kommer också fixa så att boken kan förbokas direkt av mej så håll utkik efter det om du är sugen på att få ett signerat ex så fort boken släpps.

Sist men inte minst beställde jag en ”grattis du är författare”-present till mej själv i förmiddags. Jag tyckte att jag förtjänade någonting fint nu när boken är avslutad och köpte en fantastisk liten sak. Det dröjer nästan två månader innan den kommer hem men jag lovar att visa den så fort den kommer innanför dörren.

Som du förstår har det har varit en riktigt bra dag men jag måste erkänna att jag är alldeles utmattad. Det tär på en att vara själaglad tydligen. ^^

Hoppas att du också har en superstart på veckan!

13 kommentarer:

Hulda sa...

Kul, och grattis till att du är författare :-) Jag kommer givetvis beställa ett signerat exemplar direkt när boken släpps :-) ser verkligen fram emot det!!!!

Elsas Stickeri sa...

Grattis till din nya bok! :) Jag håller på att längta ihjäl mig efter den! ;) Det lät väldigt lockande att beställa ett signerat ex när den kommer ut! :P

m sa...

Grattis!!!

Annabell sa...

Vad spännande, jag vill gärna beställa ett ex!

Koneko sa...

Ja, ja, ja, jag vill ha en bok!!

Pia sa...

Måste man vänta ända till juni, jag längtar så efter din nästa bok och jag bara måste ha ett signerat ex =)

Tångsnällans blogg sa...

Jag hänger med i "boksluts-dansen" och säger STORT GRATTIS!

Med fingrarna i (j)orden sa...

Grattis författare!
Kul med boksläpp! (Min nästa kommer i april.) Ska bli spännande att se hur nästa bok blir.
Eva

Maria sa...

Grattis! Vad kul.

Mia stickar sa...

Grattis till att ha färdigställt boken! Nu är du förtjänt av både egenköpta presenter och lite vila!

Jenny sa...

Oh vad jag längtar! Jag har virkat mig igenom de flesta av dina amigurumis i den förra boken och ser fram emot mer inspiration!

Hanna sa...

grattis!!Längtar till 6 juni...

Emma sa...

Grattis! Det ska bli roligt att få se din nya bok sen! Jag sitter just nu med din första. Är ganska ny på detta men, skam den som ger sig. Sitter just nu med din kanin och det blir bara fel hela tiden men jag vet inte alls vad som går tokigt :/ Håller på med hälen på benen..När jag ska virka fram och tillbaka förstår jag, tror jag. Men sen när jag ska virka runt igen får jag inte alls 13 masker efter varv 16. Jag kommer inte ens runt ett varv! Mitt varv består snarare av 25 masker. Jag blir tokig :D Vad gör jag för fel?

Related Posts with Thumbnails