Pages

24 oktober 2011

Övar på översättningar

8 kommentarer:
 
Nu har hösten kommit på riktigt. Det blåser och regnar, näsan rinner och det blir mörkt strax efter klockan sex. Jag har bunkrat upp med värmeljus, näsdukar, goda teer, spännande böcker och en massa bra tv-serier så hösten är mer än välkommen. :)


Den enda nackdelen är att det är så mörkt, vi bor på första våningen och på hösten hittar solen knappt in i vår lägenhet. Det gör ju mysfaktorn desto högre så jag vill inte klaga, men det bli svårt att ta bra bilder. Jag kan inte hitta ett enda ställe i lägenheten där jag kan ta ljusa och fina bilder så jag får helt enkelt anamma hösttemat och bara bjuda på murriga bilder de kommande månaderna.


I kväll korrar jag mönster och tittar på Cute Overload.
Den senaste veckan har jag jobbat med att översätta en del mönster till engelska och det tar sin lilla tid. Jag har knappt virkat efter engelska mönster så jag kan nästan inte orden och förkortningarna. Vilken tur att internet finns! :)

Fall is here and I love it! It's cozy, dark and for once I'm allowed to stay indoors for hours just reading or watching tv. The bad thing is that it's so dark, I can't seem to take any good pics in our apartment.


I've been translating some patterns to english the last week and I'm proofreading them tonight. I'm a little nervous to start selling my patterns to the whole world, I'm keeping my fingers crossed that people will like my tiny friends in other countries too. :)

8 kommentarer:

Kattgalen Fotogalning. :3 sa...

Föredrar sommar framför hösten. (:

4U2 sa...

Ja, vad vore man utan! :)

SugarMace sa...

you're patterns look so adorable. :)

Kristine sa...

Det är fint med alla höstfärger som kommer nu, men det är så tråkigt att det blir mörkt så fort att man knappt hinner se det :/

XoxoSanna sa...

Vill bara tipsa om att jag har massor av engelska termer översatta till svenska. Kanske kan vara till hjälp?

http://saannisdesign.blogspot.com/2010/09/saannis-virkskola-forkortningar-med.html

Elara sa...

Hej
Elara är ett nystartat företag som söker säljare som vill använda Elara som en av sina marknadsplatser.
Elara är Sveriges forum för försäljning av hantverksföremål på nätet. En samlingsplats för hantverksintresserade, stora som små, som vill nå ut till en bredare kundkrets. På Elara kan du sälja och köpa allt från stickade vantar, glasföremål och möbler till antika föremål och vintagekläder.

På grund av hantverkares utspridning runtom i landet är tanken med Elara att det behöver finnas en gemensam försäljningsplats. Ett ställe, där alla hantverkare kan sälja sina hantverk under ett och samma ”tak”. På så sätt blir det enklare för köpare att finna specifika hantverk men även få en inblick i vad för andra hantverksföremål som finns att köpa.

På Elara är det hantverkaren själv som säljer direkt till köparen. Med andra ord går penningtransaktionen från köparen direkt till säljaren. Elara fungerar enbart som ett forum, en gemensam ”affär” där olika hantverkare enkelt kan ställa ut sina objekt för försäljning.
Gå in på www.elara.se
Mvh, Elara

Helena sa...

Hello!! Russian crafters find ur toys very nice and cute =) especcially Flika..

Anonym sa...

I think your Patterns are the cutest!!
I am so happy to hear you are putting them into english!!
Thank you, Thank you :)
Loree

Related Posts with Thumbnails