Pages

1 juli 2010

Inventering...

11 kommentarer:
 
Det där städandet har nu nått en helt ny nivå... jag vet knappt hur jag ska ta mej ur det. Jag bestämde mej för att inventera och håller nu på att bli begravd i nystan av alla de slag. För att göra saken rörigare passade jag på att shoppa lite från Panduro nu när dom har rea och den där kartongen där...

...nere i vänstra hörnet...

...innehåller 6 kilo stoppning. o_O

En enorm kartong får inte plats i min lilla hörna så jag bestämde mej för att omplacera stoppningen till en stor påse istället. Dumt tänkt kan jag lova, högen verkar växa för varje klump jag drar loss. Eeeeeh?


Hjälp! :)

11 kommentarer:

Linn sa...

Jag håller med: HJÄLP!
Och Mia, tack för mailet coh svaret i det, du är bäst! :)

Hanna sa...

Har Panduro rea? Det visste jag inte. Kan du inte virka en undulat eller en jordglob snälla Mia?:)

Julia sa...

Oj så mycket stoppning! Märkligt att den växer!

zαnуα ♥ sa...

Haha har gjort samma misstag :P Sån där stoppning är lurig som tusan, den förökar sig hur fort som helst ;) Ett tips är att ha den i en sopsäck, håll ihop öppningen och sätt damssugaren så den suger ur luften, vips har man ett platt paket att stoppa undan istället =) Eller tja..mycket plattare iallafall :P
Jag har en liten påse med stoppning framme bara, fungerar jättebra =)

Maria sa...

Oj, vad du är duktig som tar tag i städningen så där! Man borde nog göra det emellanåt, för att upptäcka hur mycket grejor man har...Lycka till med stoppningen!
Maria

Sara sa...

Jag blev så glad att du gör en tredje bok!
Kommer absolut att köpa den, dina figurer är så underbart charmiga.

Bitte sa...

Haha, vilket roligt inlägg. Jag köpte faktiskt en kudde idag på Ikea bara för att få stoppning. 30 spänn är billigare än vanligt vadd och dessutom ger polyesterfyllningen efter på ett trevligt sätt, annorlunda än hobbyvadd. :)

Sandra sa...

Stoppning är lurig faktiskt! Kolla in min nya blogg, var tvungen att göra en ny då servern där jag bloggade innan kraschade =/ Dit for många inlägg...

Blogg by Maliin Stoor sa...

Ojojoj!

Ja ibland tror man att man har värsta snille idén

=)

Maliin

Mia - 17år och tvåbarnsmamma sa...

Hej!

Jag skulle mer än gärna vilja lära mig att virka! Jag har två barn och jag är alltid ute efter de bästa och mest miljövänliga leksaker till dem!

Min fråga är, är det svårt att virka? Skulle jag (som aldrig virkat förut) kunna lära mig virka nallar och liknande till mina barn?

Har du några virktips?
Tacksam för svar!
//kram, Mia

♥ Babypink ♥ sa...

Hej hej ville bara passa på att önska er en riktigt skön helg

Related Posts with Thumbnails