Pages

29 juli 2010

Besök på antikmässan

15 kommentarer:
 
Det är antikmässa i stan och idag strosade vi runt och tittade på saker. Tänk vad mycket fint det finns! Jag köpte tre tidningar som är fulla av matnyttig och aktuell info...

Eller så är dom bara himla fina och riktigt roliga. :)


Jag hittade en superfin liten kompis som jag inte kunde motstå. Se så söt och taggig den är!När jag rörde vid taggarna insåg jag att man kunde dela den och ohlala... den var uppbyggd av flera små igelkottar. Woah! Jag blev kär på direkten och nu står den i hyllan vid min dator.

Titta på minikotten! Iiiiiih, det här är lycka! :D

15 kommentarer:

Maria sa...

Vilket fynd!Tidningarna är ju bara helt underbara!Och igelkotten - så läcker!Du, kan jag få beställa ett ex av din senaste amigurumi-bok?Maila hur jag gör, i så fall, till droppen@telia.com.
Ha det gott, igelkott!
Maria

Julia sa...

Vilka fins saker! Igelkotten var ju bara för söt! (:

Fröken Fridh sa...

Yeay vad söta "piggelkisar" :D var hittade du dom små gullisarna? :P

Maja sa...

Gud, vilken grym igelkott! Önskar jag hade en sådan! Först ser den ju ut som en vanlig igelkott prydnad men så vfisade det sig att det är små igelkotts fat!
Glada hälsningar,
Maja

Pixi sa...

En sån igelkott hade min mamma ,lekte alltid med dem när jag var liten,vilken nostalgi!!=)

Hanna sa...

Vilken söt kotte! Tack för tipset om slottet och för att du kikade in på min blogg!

Anna sa...

Var också på mässan och skattleta å fynda. ;) Det enda jag saknade var en plånbok modell GRANDE i bakfickan =) Ha en fin dag.

Pia sa...

Göör söt igelkott, förstår att du föll för den, det hade även jag gjort. Ang garnet Stardust XL, så kan jag stå över mina bokade nystan ifall det är fler som vill ha. Jag hittade några nystan av den färgen plus vitt i butiken på orten. De låg lite undangömda.=O)

JEN sa...

Åh, vad roligt att hitta din blogg! :-) Har just börjat skapa ´gurumisar ur din första bok, det är ju HUR roligt som helst! Tänkte beställa den andra när vi kommer hem till stan igen - knåpar på kaninen just nu och en sköldpadda ska monteras ihop, så det finns att göra ändå liksom :-)
Ha det gott!
/Jen

Mathilda sa...

Hej! Köpte din första bok igår och skapade idag min första flugsvamp. Har i princip aldrig virkat förut så det är stora framsteg vill jag lova... Även om min svamp inte blev i närheten så snygg som i boken. Men det kommer väl.
Ville bara säga tack för en inspirerande blogg och en bra bok! :) Mitt mål just nu är att nå upp i sköldpaddsklassen, och det ska jag väl klara så småningom kanske...
Ha det gött!
Mathilda

SandraS sa...

Åh, en sån kotte hade någon när jag var liten. Den var så rolig att leka med. Synd bara att jag inte kan komma på vem som hade den då skulle jag be om att få den till mina barn att leka med.

elsamaja@hotmail.com sa...

Wow!! Det är andra gången jag ser en sån kotte!!
Jag har en själv, som jag köpte på 80-talet, när jag var engagerad i loppisar via folkdansen, och den är vrålmysig.
Ungarna älskade att leka med den, när dom var små, och många besökande har tyckt att den är häftig =)

Johanna sa...

Jag älskar dig blogg, jag bara fullkomligt älskar den. Gör det något om jag länkar till dig från min blogg, blir så mycket lättare för mig att kika in hos dig och se vad som är nytt?

Anneli sa...

Hej!
Detta påminner mig om att jag har en sån igelkott liggandes någonstans. Den hade jag glömt bort. Man lär sig mycket och uppdaterar minnet genom alla bloggar.
Trevlig helg/Anneli

Papier, Ciseaux, Cailloux... sa...

It's so cute... Excellent !

Related Posts with Thumbnails