Pages

4 april 2010

Nya omslaget

9 kommentarer:
 
Jag la upp en bild på det nya bokomslaget men glömde helt att skriva om det, tur då att jag har uppmärksamma läsare! :)

Omslaget var faktiskt det allra första vi gjorde, man använder sej av det när man skickar ut info om boken eller säljer in den till butiker och därför gjordes det väldigt tidigt. Vi tog fram två versioner på en gång, ett gult och ett rosa. Jag gillade det rosa bäst men när det krockade med en annan 'gurumibok valde vi att köra på det gula istället. Efter hand har vi pillat och trixat med det och så här ser resultatet ut:


Nu gillar jag verkligen att boken är gul, den kommer se snygg ut tillsammans med den första och det är ju ett plus. Flamsingon är härligt tokrolig och den förtjänar att vara med på framsidan, den japanska dockan är med på baksidan tillsammans med en annan kompis (vem det är får ni se om några veckor). När mönsteravslöjandena är slut lägger jag upp hela omslaget och även en liten gruppbild, nått ska vi väl ha att titta på medan vi väntar på att tiden ska gå. :D


Och när jag säger att "vi jobbade" så menar jag då att Louise- layoutaren gjorde det, jag jobbar ju inte med den delen. :D

9 kommentarer:

Hanna sa...

Vilket fint omslag! Jag tyckte att det blev finare när man såg dinon lite mer framifrån.^^ Jättefint!

Klara sa...

tycker samma som hanna :D

m sa...

Det blev jättebra! Den gula färgen passar väldigt bra.

Christina sa...

Härligt! Jag såg att din nya bok fanns uppe på Adlibris.. Blir att önska sig den i födelsedagspresent tror jag. Eftersom din första bok redan finns i min hylla. ;)

Jenny sa...

Hi Mia!

I bought your first book the other day on a Dutch website & I wanted to let you know I love your patterns!! I do not speak Swedish so it was a bit of a challenge, but I just finished ‘Flicka’ and she turned out so cute!! I’m already looking forward to the other patterns and your second book :)

~ Jenny

Nina BF sa...

Helt underbar! Hoppas boken blir lika bra som den förra! Du har nåt att hämta på min blogg.

Anonym sa...

Åh, vad spännande! Vad sugen jag blir på din nya bok, har ju precis köpt den andra. Har nu bloggat mina första amigurumisar, kika gärna in!

Linn sa...

Jättefint omslag blev det! ^^
Jag har en award till dig på min blogg, här är länken till det inlägget:

http://garnkompisar.blogspot.com/2010/04/yay-award-bra-och-daliga-nyheter.html

//Linn

Lovisa sa...

ville bara kika in och säga att jag verkligen ser fram emot din nya bok! Sen har ödet skaffat en biljett till London åt mig med, så du får gärna berätta om dina favoritställen och såna som är värda att besöka när du kommit hem igen :)

Related Posts with Thumbnails