Pages

25 april 2010

Mönsteravslöjande #11 – Harajukuflicka

10 kommentarer:
 

Namn: Harajukuflicka

Svårighetsgrad: Utmaning

Höjd: 22 cm

Material du behöver: Garn – hudfärgat och alla möjliga färger till kläderna, effektgarn till håret, tapisserinål, ögon, fina brads och knappar.

Jag använde: Garn - Red Heart Detroit (finns i vissa Coop Extra-butiker), Stardust XL till håret, en virknål på 3mm, barnsäkra ögon på 12 mm, blandade brads och knappar från Panduro.

Så var det dags för det allra sista mönsteravslöjandet, lite sorgligt är det allt men det betyder ju samtidigt att vi börjar närma oss utgivningen. Hurra för det! :)

Jag fick så oerhört många fina kommentarer när jag skrev om och visade harajukuflickan och hon kändes som en viktig figur att ha med i boken. Den här tjejen är inte fullt lika stor men precis lika färgglad och detaljrik. Du kan virka henne precis som du vill - välj andra färger på kläderna, virka håret i andra häftiga effektgarner, hoppa över kjolen och virka byxor istället eller kom på nya fräcka detaljer och accessoarer. Det finns inga gränser alls och därför är det här mönstret så roligt, ingen tjej (eller varför inte virka en kille?) kommer vara den andra lik!


Jag hoppas att du är nöjd med amigurumisarna som är med i den nya boken och att du känner dej inspirerad till att sätta igång. Om du blivit sugen på att köpa ett ex av boken får du gärna göra det direkt från mej, kolla in det här inlägget om du vill veta mer om hur du får ditt signerade ex direkt hem i brevlådan.

Tack för den här omgången, hoppas att det blir fler mönsteravslöjanden någon gång i framtiden! :)

10 kommentarer:

Hanna sa...

Åhh vad fin! Tack för att du svarade på mitt mejl och mina frågor.Jag blev superglad!

Julia sa...

Så fin hon är! Roligt med en amigurumi med en massa små detaljer!

Petra sa...

ÅÅÅÅ vad underbart att de är just denna amigurumitjej som är med i kommande bok :) hade hoppats på henne eller dinon som e med i din layout. :)

LÄNGTAR

Anonym sa...

Diggar din blogg som inget annat:D Jag har faktiskt glömt att jag kunde virka en sån men jag hade ju inget mönster. Men nu kan jag!:)

Jenny sa...

Jag råkade med flit ge dig en liten award på min blogg. :)
Vet inte om du grejar med sånt, men nu vet du det!
Virka på & may the creativity be with you.
:)

Pia sa...

Jippii, vad glad jag blir att hon är mé. Kan det inte vara 1 juni snart. Jag känner mig som ett litet barn som väntar på julafton. Vill ha paket =o)

Linn sa...

Åh, så fin!
Synd att det var det sista mönsteravslöjandet, men ja, snart kommer boken!
Jag har tyvärr inte förbokat boken än, men det ska jag göra! Om nästan precis en månad så kommer boken ligga i min brevlåda... ^^
Åh, vad jag längtar, alltså!
Den roligaste gurumisen var nog Flamsingon, den måste jag bara virka! Såklart var alla andra ünderbara, men gud vad den är söt och flummig!
Nu ska jag inte skriva något mer! ^^

Kram Linn

Anonym sa...

Underbar!!!
"Åååh" och "Oooo" var allt jag kunde säga när jag först såg bilden!

Sara T sa...

Otroligt fin!!!

Anonym sa...

Hejsan!

Känner mej lite dum nu men var får man tag på effektgarn??

Related Posts with Thumbnails