Pages

27 april 2010

Fler bokbilder

15 kommentarer:
 
Nu när alla mönster avslöjats tänkte jag att det är dags att visa lite mer av boken. Så här ser den ut, både fram- och baksidan. Jag gillar omslaget riktigt mycket, många glada små kompisar försöker locka dej att pocka upp virknålen och sätta igång och jag hoppas att du ska bli sugen. :)

(klicka på bilderna för större versioner)


Boken innehåller mönster på 11 olika amigurumis och det är en salig blandning, både när det gäller storlekar och svårighetsgrader. Förhoppningsvis finns det något för alla och kanske har du redan nu bestämt dej för vilken du ska sätta igång med först. Här har du allihop, hela färgglada gänget. Vilken kompis lockar just dej? :)

15 kommentarer:

Petra sa...

Blir lockad att göra allihopa :)

Erika sa...

Jag fastnade mest för Flamsingon, men alla är helt underbara!

Häls. Erika

Aurora sa...

Så søt bok :)

Julia sa...

Åh, boken är helt underbar! Alla är så söta!

zαnуα ♥ sa...

Jag skall kasta mig över flamsingon allra först =)

Susanna sa...

Jag är sugen på att göra hundbenet och flamingon!

Anonym sa...

det första jag kommer virka är vovven och haraiuku flickan. så småningom kommer jag nog virka alla hi hi hi / Joanna B

Linn sa...

Eftersom att jag samlar på kaktusar kommer kaktusen vara en av dom första jag virkar. Men jag tycker så mycket om Flamsingon, så jag ska nog börja med den! ^^
Sedan tycker jag att apan är världsgullig, så den kommer ganska snabbt bli skapad.
Men alla är jättesöta, dom flesta kommer nog bli skapade första veckan! ^^

Kramar från Linn

Camilla sa...

Hej! Idag kom din första bok med posten så nu är det bara till att skaffa lite garn så kan jag börja! Tack för en superfin bok!

Hanna sa...

Allt jag kan säga är åååååhhhhhhhhhh!!!!

Anonym sa...

De är så söta allihop! Men den lilla blåvalen är min absoluta favorit!

svartanova sa...

Nu har jag betalt boken och sitter bara och längtar. :) Jag har inte varit alls sugen på att virka amigurumi på ett tag, men din nya bok har fått mig inspirerad igen. :)jag kommer börja med japanska dockorna, gröna kompisen och hundbenet! Flamsingomönstret köpte jag för ett bra tag sen, men det har ännu inte blivit av, så det kanske är dags nu. ;)

bitte71 sa...

Jag föll som en fura för dinosaurien och flamingon så de ska jag försöka mig på!

Madelene sa...

åååh jag har längtat efter den gröna kompisen ända sen du var med i hemmets journal (tror jag det var)! han är bara så jääkla söt! mina varma gratulationer till att du får chansen att ge ut ännu en bok! Dom är så otroligt inspirerande så man vill inte göra annat än bara virka och pyssla och vara kreativ! High five till dej! Hoppas det blir fler böcker i framtiden!:):)

gunbritt sa...

Jag har försökt göra Ogliosaurus i den gula boken. Men jag kan inte få maskorna att stämma. Kan du hjälpa mig. PÅ huvudet varv 4 börjar strulet. Maskantalet stämmer inte.Det blir ju bara 21 maskor inte 30. Första parantesen ska ju virkas tre gånger och den andra parantesen 2 ggr. vilken ordning ska man virka paranteserna. Skulle hemskt gärna vilja göra den.

Related Posts with Thumbnails