Pages

11 december 2009

Julerbjudande

3 kommentarer:
 
Nu är det snart jul och vad passar väl bättre i julklapp till en virkintresserad vän eller släkting än en amigurumibok och lite garn? Om du beställer en bok av mej och betalar senast den 18 december får du boken innan julafton, tyvärr har jag ingen möjlighet att skicka böcker i förskott. Just nu följer det med en tändsticksask på köpet, det passar ju utmärkt nu när det är dags att tända alla juleljus. Skriv vilken ask du vill ha när du beställer boken, om just din ask skulle vara slut skickas en annan istället.

Du kan förstås också köpa bara tändsticksaskarna om du vill det, det finns några olika att välja mellan men bara några av varje så det är först till kvarn som gäller. Askarna kostar 9 kr styck och du kan välja mellan de här

Panda, Julsyrsa, rosa monster, grönt monster, sköldpadda, isbjörnen Tyra och minidjävul

Köper du en ask tillkommer porto på 6 kronor, köper du 2 eller fler går portot på 12 kronor. Skicka ett mail till order@foxypanda.se om du känner dej sugen.

God jul & mumsig sko
önskar Tilda

3 kommentarer:

Hanna sa...

Jippie!Jag är först med att skriva.Vad roligt med ett mysigt erbjudande så här i juletider!Vi är några tjejer i klassen som skulle uppskatta om du kunde hålla några kurser för ungdomar till våren.....God helg på dig!önskar Hanna:)

Med fingrarna i (j)orden sa...

Jag har redan skickat en beställning.
Panda i mössa går inte av för hackor, dina amigumirisar blir bara sötare och sötare. Just nu jobbar vi (dvs virkar) på julklappar här hemma. Alice börjar bli riktigt duktig och gör egna figurer med inspiration från dina mönster. Hon är bara 11 år!
Eva

Mika sa...

Hej... jag fick hem din bok för en vecka sedan ungefär... och jag är helt såld!!! Helt fantastisk underbar...och jag virkar så jag har ont i fingrarna... (jag vet inte vart man får tag på ergonomiska nålar!!! Har du något tips?)
...nu ikväll hittar jag dig här på nätet också! Iiiiiih! Jag tänker gå igenom din blogg med förstoringsglas och skrivare...
Tack för en bra bok med en helt ny hobby (iallafall för mig!)

Mika

Related Posts with Thumbnails