Pages

4 december 2009

Julmarknad i Helsingborg

4 kommentarer:
 
Imorgon packar ett helt gäng kreativa tjejer ihop sina egendesignade prylar och sticker ner på stadens torg för lite julmarknad. Jag kommer stå där och sälja lite blandade 'gurumisar, juliga tändsticksaskar och självklart några böcker. Om du har vägarna förbi får du gärna stanna till hos oss och kolla in utbudet!

Om det oturligt nog skulle regna ställer vi tyvärr in, vi har inga tält och våra saker vill inte bli våta. Så håll tummarna för oss. ^^

4 kommentarer:

maja sa...

Håller verkligen tummar och tår så ni ka ha er marknad, synd att det är så långt bort från mig bara

Anonym sa...

Vad roligt!hoppas jag kan komma och träffa er, om det inte regnar förstås.Jag ska hålla tummarna på att regnet stannat där det är! SEE YOU (Maybye)TOMORROW! Hanna 11 år

Ewa sa...

Här regnar det redan nu o ska forsätta hela helgen. So much för sola i kallsta. Jag ska stå på julmarknad i mariebergsskogen här fast bokade en svindyr plats inomhus. Hoppas inte alla kunder regnar bort bara så jag går back.

m sa...

Ni kunde ju ha tagit söndagen i stället! Då kunde jag kommit och handlat av dig och du hade inte missat vår konsert :-) Skulle så gärna ha gått på er julmarknad! Hoppas ni får sålt mycket!

Related Posts with Thumbnails