Pages

1 december 2009

Chocolate Cupcakes

8 kommentarer:
 
Det har blivit en massa kalasande de senaste dagarna och jag har fått ägna mycket tid i köket, hurra för det! Igår kom vår svägerska över på födelsedagsmiddag och grattiscupcakes och jag fick testa ännu ett smarrigt recept. Den här gången blev det chocolate cupcakes härifrån och dom fick någon form av medalj för mumsigaste mumset någonsin. Frostingen är rena rama himmelriket och jag hoppas att du har något att fira så att du kan testa receptet. Du kan tex fira att det är mitt i veckan eller varför inte baka några goda kvällsmuffins? ^^

8 kommentarer:

m sa...

De ser väldigt goda ut! Var har du hittat det här smarriga receptet?

Tanjis sa...

Åh, va fina! Förstod att det var Leilas recept! ;)
De ser såååå smarriga ut!

Förresten så vill jag passa på att säga att din nya design på sidan är superfin! :)

/Tanja

Ewa sa...

Männ lägg av! Man blir ju tjockis bara av att titta på dem! ;) Mitt snålvatten rinner så mycket nu så jag måste ta en vätskepaus. Du är duktig!

Anonym sa...

hej Mia!Jag såg att du hade svarat på min kommentar!Herregud,herregud,herregud!Tack så mycket!(förlåt om det är lite mycket utropstecken,men...)Jag blev så himla glad!Jag sommnade med ett varmt hjärta och ett leende på läpparna.ja,du vet,du är min idol. jättestorkram, Hanna 11år

Anonym sa...

Hej Mia! Jag såg att du hade svarat på min kommentar!Herregud, herregud, herregud!(det kanske ser lite konstigt ut med alla utropstecken,men vad gör man inte för dig Mia...:)Jag blev så himla glad!En luciakrona till en liten panda kan man göra av tårtljus, tror jag.Du är min idol, som sagt! jättestor kram Hanna 11år.:)

Charlotte sa...

De såg riktigt goda ut. Måste prova dem till helgens kalas :)

Anonym sa...

hej,min kommentar blev två gånger, för att när jag skrev och publicerade den första försvann den bara, så jag skrev en ny. Men nu ser jag att båda är här så det ser lite konstigt ut!MVH Hanna 11 år!

Karin och Tovvan sa...

Jättefina cupcakes, jag skulle verkligen älska dem men jag måste banta...
Besök gärna vår blogg
virkarna.blogspot.se

Related Posts with Thumbnails