Pages

24 november 2009

Kvällen efter Förkväll

18 kommentarer:
 
Nu är vi hemma igen efter en galet intensiv dag i Stockholm och Förkväll-studion. Det började nervöst och oroligt i morse men nu känns allt bra igen, jag är så glad att jag vågade vara med. Panda var ovanligt blyg och var bara med på en liten kant men hon och sambon var fantastiskt bra på att stötta mej under dagen så det gör ingenting alls. Hon är min fina lilla panda ändå!

Nu ska vi slänga oss i soffan allihop och försöka koppla av lite och jag ville bara tacka för era fina kommentarer innan vi slocknar där. Det var så härligt att komma hem och få läsa alla era fina ord, ni är då ena små godbitar allihop! ^^

Tack och kram från en utmattad Mia

18 kommentarer:

Anonym sa...

Jätte-trevligt att se dej och dina alster i Förkväll. Du har inspirerat mej att återuppta virkningen. din bok är mysig och jag ser fram mot nästa.
Ha det gott,Birgitta

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Jag lyckades såklart missa förkväll på teve för vi hade födelsedagskalas här hemma men såg det på tv4's hemsida nu :) Vad kul att se dig, alla dina amigurumisar och såklart Panda "live" :D Tyckte ni var jätteduktiga allihopa :)

svartanova sa...

Jag kollade också på hemsidan nu på morgonen, så himla roligt att se dig och figurerna live! Så fin du var, vilket gott intryck du gjorde!

Ja, du har verkligen startat en våg av människor som uppskattar virkning som meditation och glädjekälla!

Tack!

Vero sa...

JAg önskar att jag också kunde. Men jag har min lilla amigurumi, han heter Tod och bor nere hos oss sedan snart ett år tillbaka.

Vår lilla "son"... =)
Till och med mina barn kallar honom brorsan. Haha...

Ha en toppendag!

Mia stickar sa...

Kul att få se dina amigurumis sådär tillsammans! Du gjorde det jättebra!

Ilkka sa...

Missade också igår, men kollade självklart på tv4 play nu istället. Jag tillhör faktiskt den lilla kategorin som inte köpt din bok... *rodnar lite* så det var kul att se dina figurer live! Och det känns rätt bra att man var tidigt ute och inte bara hakar på för att det är trendigt numera. :)

Anonym sa...

Jag satt bänkad framför TV:n igår och tittade:)
Ni klardade det galant!! Nått som förvånade mig var att dina amigurumisar var så stora i verkligheten....

Nu väntar jag bara på din andra bok:)

Ha det bra!!

Marie sa...

Såg också dig på tv och tyckte att du klarade det galant. Du såg alldeles lugn ut. Och pigg och glad. Roligt att du och dina amigurumisar fick möjligheten att var med! :)

Annabell sa...

Var tvungen att gå in och kolla på klippet! Ååå vad kul att se dig, och vad roligt för dig att vara med på tv!

Anonym sa...

Hejsan!vad roligt att se dig på tv,det gick ju jättebra!jag satt bänkad framför teven med virkningen i högsta hugg,för att få den rätta "känslan". Du är min idol! kram Hanna 11år

Med fingrarna i (j)orden sa...

Du var så bra i tv!
Grattis och hoppas att boken och den nya kommer sälja ännu mera för det är den värd.
Jag och Alice kollade in er och blev sugen på att virka igen, det har varit lite paus sedan semestervirkruschen. Och visst såg vi Panda även om det bara var lite av henne som syntes, så kände vi igen henne såklart!
Eva

Erika sa...

Roligt att se en inspirationskälla "live", kikade just på klippet på tv4play.se
Köpte för ett tag sedan din bok, och hittade senare din blogg, som jag nu troget följer.

Cattis sa...

Jag missade dig, men såg dig på tv4:s hemsida. Du var jättebra. Min bästa kompis jagade mig när du var på tv och hennes dotter(3år) hade gått in på sigg rum och hämtat sina figurer som hon fått av mig och satt med dem framför tvn och tittade på dig.

Josefine sa...

Sjukt roligt att du var med i Förkväll, tittade på klippet på tv4as webbtv.

Kommer ni eller är stickpubkvällarna igång igen? Skulle vara så roligt att få vara med :D

Lillsnörpa sa...

Vilken rolig blogg du har, precis i min smak! Här kommer jag titta in många gånger!

Louise sa...

Hej! Tittade precis på klippet och var tvungen att komma hit och lämna en kommentar. Tänkte skriva att det var roligt att se dig och figurerna "i verkligheten" men det har jag ju inte gjort. Men det kändes nästan så. :)
Hursomhelst. Superfina figurer. Jag gillar de rufsiga varianterna väldigt mycket. Heja dig!

Lena sa...

Jag såg er allt :) Så jäkla kul för dig Mia! E så glad för din skull! :) Weee

Virkälskaren Sophia sa...

Hejsan! Jag har just kollat på förkväll videon ^^ Och det var jätte kul att se dej och dina små (och stora^^) amigurumisar! Synd bara att dem inte zoomade in på varje liten figur^^

Nu håller jag på att gå igenom hela din blogg, fast det må ta ett tag. Hitils är jag på 24 november (går bakåt..) Men vi får se hur långt jag backar jag kanske bara håller mig uppdaterad istället^^

Vill iallafall tack dej för din fina blogg! Och din bok är underbar. Fast jag bara virkat i en månad ska jag nog försöka mej på "kanin" ^^ Läste igenom beskrivningarna och jag hitta inget speciellt krångligt. Only the Pop5. Men så svårt kan det inte va.. ^^ ännu änn gång! TAAACK! :D

Related Posts with Thumbnails