Pages

27 november 2009

Ny chans att vinna min bok

8 kommentarer:
 
Att det helt plötsligt är fredag kan jag inte riktigt förstå, vad hände egentligen med onsdag och torsdag? Efter tisdagens äventyr har jag mest sovit och kanske är det därför tiden gått så fort, jag byggde upp en sån gigantisk nervositet på tisdagen och när allt väl var avklarat och vi kom hem igen så blev jag enormt trött. Kanske är det något i luften för hela familjen är slö, i morse hade jag till exempel sällskap i soffan av en relaxande Sol. ^^Under eftermiddagen piggnade jag äntligen till och nu känner jag mej nästan som vanligt igen. Mina svärföräldrar kom över med en fin ”grattis till tv-framträdandet”-blomma och vi bjöd på nybakade pepparkaksmuffins. Mumsigt värre! Receptet är från Coops hemsida, lingonfrostingen bytte jag ut mot den från Leilas saffransmuffins.I morgon kommer ett gäng vänner över på Thanksgivingmiddag, något jag drömt om att laga de senaste fem åren. Prick klockan 12 sätter vi igång med kalkonförberedelserna och under dagen ska vi laga till varenda tillbehör man någonsin skulle kunna önska. Det ska blir riktigt roligt att hjälpas åt och förhoppningsvis har jag en snygg middag att visa er efteråt här på bloggen.

Visst ja, jag glömde nästan det viktigaste - ni kan vinna min bok på TV4:as hemsida just nu! Titta in här, svara på en fråga och ta chansen att vinna ett av tio ex. Ni kan också kolla på inslaget om ni vill det, jag kan avslöja att en av figurerna i den nya boken fick följa med upp och det gör det hela ännu lite mer spännande. ^^


Hoppas att ni alla får en riktigt härlig helg och en mysigt första advent (och hur har vi hunnit dit redan?!) på söndag!

8 kommentarer:

svartanova sa...

Jag tyckte väl att jag såg en nykomling sitta i bakgrunden... Var den möjligtvis röd? Jag längtar efter bok två!

maja sa...

Man skulle vara mer som en katt ibland, de är riktiga livsnjutare.
Var in på TV 4 hemsida och kolla på inslaget, verkligen bra!!!

Anonym sa...

hej!ja,jag tyckte också jag såg en liten röd en i högra hörnet! du är min idol!,kram Hanna 11år

Linda sa...

sol - kan det möjligtvis ha något att göra med sagan om isfolket? en av mina favoritkaraktärer heter ju just sol :)

Dabelin sa...

O, tack så hemskt mycket om tävlingstipset! Eftersom jag ännu inte *skäms* köpt boken...
Bra inslag!

Förresten, jag blev uppringd av HD angående Stick å Drick... Om jag kommer nästa vecka, så kommer de kanske dit och fotar... :-D

Med fingrarna i (j)orden sa...

Här virkar vi vidare på en rosa sköldpadda. Och ser att du är i lokala tidningen idag! Mia överallt liksom!
Grattis till framgångarna. Hoppas middagen blir lyckad, min mormor lagade underbar kalkon så det vattnas i munnen när jag tänker på det.
Eva

Anonym sa...

Hej
Vill bara berätta att det är stort repotage i Sundsvalls Tidning om dig idag den 29 nov. Jag har din bok & längtar till tvåan.
Hälsningar Kerstin

Unknown sa...

Wow va kul att se dig på riktigt! Bra inslag! :O)

Related Posts with Thumbnails