Pages

10 november 2009

Jobb, jobb, sjukligheter och jobb

7 kommentarer:
 
Det har inte blivit mycket tid över för bloggande senaste tiden. Jag har, som titeln avslöjar, jobbat massor och varit sjuk en hel del och att vara just sjuk hade jag verkligen inte tid med, inte en gång till. Men så blev det ändå, jag spenderade en halv vecka till i soffan och fick inte gjort mycket alls. Jag tippar på att det är min gamla magkatarr som spökar och har därför bestämt mej för att avge nyårslöftet ”ta hand om mej”, det är verkligen på tiden. Men fram till dess blir det mer jobb, första halvan av boken ska vara klar på fredag och som ni förstår är det lite stressigt, det här blir därför ett snabbt inlägg.

Jag håller på med den nya designen till bloggen också och den är snart klar, förhoppningsvis kommer ni tycka om den. Ett litet smakprov kommer här:

Jag är lite svag för lila som ni ser ^^

Hela familjen hann med en åktur till skogen med lilla Tilda så att hon kunde få öva på att träffa löv och tulta runt bland pinnar.
Tilda i sin varma gosiga jacka

Vi hade en riktigt härlig timme med varm choklad och ostmackor, det var allt lilla fröken orkade med. Efter det blev hon kall och trött och hon fick då kura ihop sej inuti mormors jacka.

Snark, snark!

7 kommentarer:

Monica Hansen sa...

Vilken söt snarkbild:) krya på dig!

skåpfyratvå sa...

sweet!

ser fram emot den nya designen, har tittat ihjäl mig på bloggen redan.

speciellt på tilda

maja sa...

krya på dig. Den hunden är så söt, är det en malteser?

Sofie sa...

Synd att du varit sjuk. Min hund har förresten en exakt likadan anka som på bilden. :)

Rita sa...

Vilken gosig liten vovve!
Hoppas du mår bättre nu, ser verkligen fram emot den nya boken =)
Ta hand om dig!
Kram

Mary sa...

Tilda tackar för alla komplimanger! Hon är en liten, fluffig blandning av bichon frisé och tibetansk spaniel ^^

Annica sa...

Hej!
Jag är nu helt frälst i din virkbok!! Det var lite svårt till att börja med, eftersom jag aldrig virkat förr men jag har faktiskt lyckats nu med alla dina mönster! Mina syskonbarn är väldigt glada över din bok också eftersom dom fått nya små figurer att leka med varje månad. Men nu undrar jag om du inte snart kommer ut med ännu en bok??? Jag hoppas verkligen det!

MVH
Annica

Related Posts with Thumbnails