Pages

4 augusti 2009

Fler goda nyheter!

23 kommentarer:
 

Jag fick ännu ett bra besked angående boken, den här veckan blir bara bättre och bättre! Boken är tydligen helt slut hos förlaget och det är ju alldeles galet! Det verkar också som att den börjar ta slut hos återförsäljarna och själv har jag bara några stycken kvar, som tur är har förlaget beställt fler ex och nu väntar jag otåligt på att dom ska komma från tryckeriet.


Jag är så glad att boken blivit väl mottagen och jag kan inte beskriva hur tacksam jag är över alla fina mail och kommentarer jag får. Ett jättestort tack till er alla som köpt eller lånat boken och som sprider våra söta små kompisar runt i Sverige, ni har verkligen gett virkning ett nytt fint rykte! ^^


En stor kram till er alla!

23 kommentarer:

Sofia-Sobeide sa...

Ja adlibris hade åtminstone slut på boken. Det är ju jätte kul att det gått så bra för din bok :) Jag kan berätta att det också virkats små amigurumin ur din bok här i Finland också :)

Hulda sa...

Grattis!
Är själv en av de lyckliga som har boken, köpte direkt från dig och Panda :-) En mycket användbar bok för oss amigurumivirkare!

Å sa...

Ja stort grattis till framgångarna! Jag har haft stor glädje av boken :)

Carolina sa...

Grattis! Verkligen kul!!!!

Engström´s Chilllout sa...

Grattis grattis! Roligt att det går så bra för dig!!! Det är du värd!!

Fanny sa...

mamma lånade boken för nån da sen tyckte jättemycket om alla fina figurer :) ja ska nog virka ja med! ;D

jojo sa...

Stort grattis till dig då din bok säljer så bra. Ja, förhoppningsvis kommer det en ny uppsättning så att jag kan önska mig en bok i julklapp. Såå länge är det ju inte till jul=)

Pärlplattekungen sa...

Grattis till boken Mia!
/David

Maria - SIGNERAT.se sa...

Men å va roligt! Grattis!!!

Kicki sa...

Stort grattis till framgången med boken! :D
Aj lööööv it! :D Och barnen vill att jag ska virka ALLT i boken... :P
Tycker att dina beskrivningar av de olika maskorna är jättebra! De har hjälpt mig en hel del.
Efter att inte ha virkat på jättelänge så har jag kommit igång lite smått igen och det är sååå roligt!
Kram Kicki

Marie sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Marie sa...

Idag jag även jag fått äran att titta i ett exemplar av din fina bok. Här kan du se mitt första amigurumiförsök i form av en maskot:
http://mariesgalleri.blogspot.com/2009/08/amigurumi.html

Tack för all inspiration du givit med boken!

KattQarina; sa...

GRATTIS!!!! Och jag tackar för en väldigt fin, rolig och inspirerande bok!

Fröken Musse sa...

Sug åt dig av allt beröm, boken är verkligen toppenbra! Här hos oss så har jag haft väldigt roligt när jag testat dina mönster nu i sommar. 10åriga dottern har börjat virka tack vare boken och tjejkusinerna också! Stort tack för en riktig toppenbok!!

Rumpetuss sa...

Tack för en kanonbra bok!! jag använder den nästan varje dag!! Glömde den hos en väninna en dag och hon var så snäll och skickade över foto på virkbeskrivningen jag höll på med då =) TACK! hälsningar Rumpetuss

Rumpetuss sa...

Ps. om du vill så kolla min blogg för att få se några av dina kompisar: rumpetuss.blogspot.com ds

Bitte sa...

Hej! Jag har rekommenderat din bok på min blogg. Faktum var, att jag trodde inte att jag skulle ha SÅ stor nytta av dem, som jag verkligen har haft. Jag har virkat nästan varje mönster, ibland med egna tillägg. Jag har även fått andra att fastna på kroken med amigurumi, det är ju skoj! Jag bor också i den svensktalande delen av Finland (smala kustremsan) och jag tycker det är jättebra att din bok har sålt så bra. Bra pris, bra mönster. Du kanske borde sätta upp fler mönster till salu på Etsy.com?
PS, de håller på att göra om vår bloggportal, så jag måste visa en länk där du kan leta efter bara amigurumi-alster per kategori: http://beta3.bloggen.fi/paradox/?myCat=Amigurumi

Sara T sa...

Vad kul! Beställde den för ett par dagar sedan från bokus och då verkade den finnas i lager där för jag har inte fått ngn info om restnotering..

Cecilia sa...

I våras skulle jag köpa ett gäng tråkiga saker på Wettergrens bokhandel och kom ut med Amigurumiboken. Jag tänkte på att det skulle bli kul att virka SEDAN, på semestern!

Jag gjorde en morot enligt beskrivning, och en bäver men där fuskade jag lite...


Tack för oerhört noggranna beskrivningar! Ibland blir man ledsen för det står saker som bara hemliga klubben förstår, men absolut inte i din bok!!!

Jenny H sa...

Hej!
Jag har lånat din bok på bibblan men skulle hemskt gärna vilja köpa den! Den finns på adlibris men är för tillfället slut där. Kommer ni att trycka en ny uppsättning böcker?
Lycka till med alla dina framtida projekt, och fortsätt gärna inspirera! Jättekul med amigurumi ju! Jag har precis börjat idag. :D

Unknown sa...

*ler* Och boken kan dessutom få 17-åriga killar (min son) att fatta virknålen trots att de aldrig mer skulle handarbeta efter grundskolan. Jag har en liten Jean stående på mitt klädskåp, som är en variation av "babyn". Tack för inspirationen!!!

Unknown sa...

Hejsan!

Tänk vad glad jag blir för din skull om boken, och du kan inte hur glad jag är för min skull för att du gjort en så fin bok!!

Tack vare dig ha jag återupptagit mitt pysslande, och det var många många år sedan jag gjorde hantverk!

Så med andra ord...
Ser fram emot nästa bok! :)

// Alejandra

Anonym sa...

Hejsan har fått boken som du skrivit i går nu ska här virkas jätte fin bok o så lätt att följa hoppas det blir fler hoppades att det skulle va en cupcake i den men man kan ju inte få allt ler massa kramar kerstin

Related Posts with Thumbnails