Pages

1 augusti 2009

Workshop i Stockholm

3 kommentarer:
 
Den 13 augusti åker jag (och Panda så klart) upp till Stockholm för att medverka på Kulturfestivalen. På fredagen håller jag i två workshops för barn i sagolika tältet som finns på Blasieholmstorg och det ser jag verkligen fram emot. Läs mer här om du är intresserad. Det finns möjlighet att köpa boken på plats och även du som inte har åldern inne är självklart välkommen att titta in, om så bara för att säga hej!

Den här gången tar jag med mej både sambo och Pandas kompis Herr O (som ni ju känner från Pandas jul och äventyret på Kullaberg) och vi stannar hela helgen för att turista runt på riktigt. Vi tänker besöka Skansen, Gröna Lund, slottet och alla andra lämpliga ställen, det ska bli fantastiskt kul! Jag tänker också hinna med shopping på söder och på hemvägen blir det en tur till Kungens kurvas mega-IKEA. Det hade varit så roligt med ett Pandaäventyr där men jag vet inte om man får fota och lägga upp bilder för dom. Jag ska undersöka saken och håller tummarna.

Har du tips på något vi absolut inte får missa? Jag tar tacksamt emot alla förslag! Jag får väl erkänna att jag inte har någon koll alls på staden utom just affärerna kring Sveavägen som jag fick tips om att besöka sist jag var där uppe… ^^

3 kommentarer:

Rebecca sa...

Det finns ett stort akvariumcenter rätt nära Skansen, där kan man kika på hajar och rockor, inte speciellt stort men väldigt mysigt (tyvärr minns jag inte namnet)

Perley sa...

Ska ni stanna i en vecka?(Skämt):P Själv ser jag det omöjligt att hinna allt det där på en dag, men vem vet kanske möjligt... :)

-matilda

Marika på Odlingspyssel sa...

Synd att du inte ger vuxenklasser också :) Frågan är väl vad du vill hinna med här i stockholm. Kring Sveavägen så finns ju Hemslöjden och Kreatima, men på Kungsgatan så finns panduro och Mattons band. Om du vill besöka dem alla så rekomenderar jag att du tar tunnelbanan till Hötorget (grön linje) gå upp mot Stureplan (jajamänsan, akta din för bratsen!) Panduro är på vänster sida och Mattons på höger sida emn ligger ganska nära varandra. sedan går du upp Kungsgatan (samma håll du kom ifrån) och du hamnar nu på Sveavägen och första butiken till höger är Ohlssons tyger, och längre fram Kreatima och slutligen Hemslöjden. Jag rekomenderar Odenplan också, det är två tunnelbanestationer efter Hötorget (men när du är vid Hemslöjden så heter stationen Rådmansgatan, alltså stationen en station efter rådmansgatan) Om du går från hemslöjden så passerar du supervackra Stadsbiblioteket, tar Odengatan till vänster ca 200 m. Vid Odenplan finns massor massor med tygaffärer, kolla in Dollys tyger, och massa fina men dyra antikaffärer :) Hoppas du fick några tips i alla fall :)

Related Posts with Thumbnails