Pages

26 april 2009

Mönsteravslöjande #10 - Häxa

6 kommentarer:
 
Den här veckans mönster borde egentligen ha kommit mycket tidigare men har hamnat här av någon anledning. Det gör inte så mycket egentligen, alla ska ju visas. De två sista mönsterna är två av mina favoriter (har jag inte sagt det om alla?) och dom är väl värda att vänta på, det ska bli väldigt spännande att se vad du tycker om dom.

Men det är först nästa vecka och därför visar jag häxan den här gången, med tillhörande yttepyttepumpa. Det här är ännu ett mönster som man kan ändra i det oändliga, jag gillar sånna. Testa olika färgkombinationer och stilar för att få fram nya figurer. Varför inte virka en tomte eller stjärngosse? Eller en galen professor! Med lite garn och fantasi kommer man långt!

Pattern of the week, a tiny which (with a tiny pumpkin of course). With some imagination she can be turned in to Santa or even a nutty professor.

6 kommentarer:

stora lilla j sa...

så himla söt! jag är galet imponerad av dig - boken är redan beställd och nu ska jag lära mig att virka amigugmis! ;-) barnen kommer bli överlyckliga om jag får till det...

Mia stickar sa...

JA nu är det bara att vänta! Men snart kommer den ju med alla fina figurer! Jag har laddat och beställt nya virknålar!

svartanova sa...

JA, nu är det snart maj! Jag ser oerhört mycket fram emot de sista två mönstren, innan hela boken släpps. Ha en riktigt skön söndag!

Musseblomman sa...

Så söööt, och förvandlingsbarheten är ju ett plus..;) Ska kasta mej över den när den kommer..

Smycka sa...

Otroligt söt! Grattis till boken!

Ulrica =o)

IA Nyckelpiga sa...

Dina figurer är saaa fina. Längtar tills jag har boken.

Related Posts with Thumbnails