Pages

1 april 2009

Den lilla sovmarodören

5 kommentarer:
 
Idag fick jag en liten överraskning när jag kom in i pysselrummet, någon hade somnat i den nya sängen och det var inte Panda. Jag fick smyga iväg och hämta kameran och här ser du den trötta smygsovaren. Panda kom farande så fort hon förstod vad som hände och skällde argt på lilla Sol. – Ajsing bajsing lilla katt! Du får inte sova i min säng! Titta! Du har skrynklat till mitt fina rosa lakan. Och vad är det där? Katthår! Jag ser det allt, skruttkatt!” Sol brydde sig inte överdrivet mycket utan tittade bara på mej med sin ”åh, du och din panda”-min och gick in i vardagsrummet för att sova i fönsterkarmen istället.
Och det där var nog det mest spännande som hänt den här veckan. Det har inte blivit mycket virkande alls senaste tiden, jag har haft både värk i axlarna och migränanfall med jämna mellanrum. Jag saknar att virka! Idag fick jag nog av att inte göra någonting så jag plockade fram min nya, fina och jättestora bok om odling och allt som behövdes för att kickstarta en säsong full med hemmaodlade grönsaker. Nu är alla små frön nere i sina nya bon och bara väntar på att gro, det ska bli så spännande! Jag hoppas att dom växer med uppgiften. ^^

5 kommentarer:

svartanova sa...

Vilket charmigt tilltag av katten!

Jag saknar också att virka. Jobbet äter upp all fritid just nu. Men visst är det härligt med vårsådden! Ska bli roligt att (kanske) få veta vad du har petat ner och vad som kommer upp! ;)

Hoppas du blir av med krämporna snart.

Botti sa...

Stackars Panda som blev av med sängen!!! Men den såg ut att vara skön att sova i!
Lycka till med sådden! Hoppas värken släpper så fingrarna får känna garn igen!

/B

Anna sa...

Oh, den där boken är en riktig favorit! Lena Israelsson är en av mina idoler.
Lycka till med odlingen och hoppas du kan börja virka igen snart. :)

Jo sa...

De där katterna är pigga på att stjäla sängar, lyfter man huvudet från kudden, så nog tusan ligger det en katt där och "knör"... :) Stackars Panda.. :)

Vad bra att det är någon annan som sår nu, jag tycker att alla andra bloggare började så redan i början av mars, så det känns skönt att veta att man inte är ensam om att peta ner fröna nu... :)

www.syfroken.se sa...

Haha..vad gulligt med en katt i sängen....haha

Related Posts with Thumbnails