Pages

22 augusti 2008

Panda och Allers

12 kommentarer:
 
Panda är så stolt över att vara med i Allers! Här ligger hon och läser artikeln för första gången, hon hann till och med norpa tidningen före mej. Och om just du har läst artikeln så hoppas jag verkligen att du gillade den! Och att du gillade minigrisen också. :)

En del i mönstret hade trillat bort. Vana stickare och virkare vet vad som ska göras men ovana handarbetare undrar nog. Det här kan du lägga till i mönstret om det var lite förvirrande med plupparna **. :)
När en instruktion står mellan *-* ska du upprepa instruktionen det antal gånger som det står angivet.

12 kommentarer:

Helena sa...

Den stora fördelen med att precis ha fyllt 40 är att man kan köpa "tant" tidningar utan att behöva skämmas:). Så idag har jag köpt mitt livs första Allers och läst den fina artikeln om dig! Så roligt att fler får upp ögonen för dina underbara små figurer! För att återkomma till ögon- var hittar du helt svarta ögon? Jag har letat hur mycket som helst men hittar dem inte någonstans, är jättetacksam för svar.

ma sa...

Ska genast ge mig i väg och köpa tindingen. Kul att hitta din blogg!

Anonym sa...

Åh vad kuuul! Köpte Allers idag och det var verkligen jätteroligt att läsa om Dig och Dina figurer. Grattis till ett fint reportage!

Och kul att köpa Allers. Det har jag aldrig gjort förut. Bara läst hos mamma! :-)

Anonym sa...

Hej!
HAr hittat din fina blogg och köpte min första Allers idag. Någonsin.
Kul att få ett ansikte på pandamamman. Läste att du hade workshops för ungdommar ibland. Kan du inte ha det för vuxnavirkare också nångång.
Ha det bra! Kram J

Mia sa...

Hejsan J!
Om du bor nära helsingborg så kan du dyka upp på biblioteket den 23/11, då håller jag i en workshop för vuxna. Om det skulle hända något på den fronten innan dess så skriver jag det på bloggen. :)

Lenas pysselgrop sa...

Roligt att läsa om dig! Och tack för mönstret, nu har jag just virkat en liten minigris :)

Anonym sa...

Hej. Jag har också kommit över 40 strecket så jag köpte Allers idag och fick se dina underbart söta figurer och där minigrisens beskrivning ingår. Jag undrar var jag kan köpa dina andra figurers mönster för jag fick en fantastisk idé: jag ska nämnligen åka till Afrika som vollontär i november och tänkte göra ett lager och dela ut till barnen och även ta med mig garn ner dit och visa barnen där nere hur man virkar. Hoppas på din hjälp
Kram Eva

Sandra sa...

Köpte tidningen idag jag också, roligt att läsa om dig! Jag ska också pröva virka en liten gris snart! :)

Unknown sa...

Det har trillat ner mer beställningar än vanligt i min affär och jag fattade inget alls först. Sedan fick jag nys om att du var med i allers och att min affär vr med på ett litet hörn. Coolt. Grattis. Läste att du skriver på en bok. Hoppas att den blir klar snart för då vill jag köpa ett ex.

Anonym sa...

Du gör helt otroligt fina grejer. Önskar jag kunde, jag gjorde en björn en gång, den blev fin, men nu har jag glömt hur man gör.. >_<

Lycka är ~ Onnea on sa...

Hej!
Kollade just i tidningar jag fick av mamma min och där såg jag länken till din sida, så jag måste genast ta en titt på de söta små figurerna du gör.
Ha en bra dag!
~Marita~

Sanna sa...

Åhhhhh, jag ser att du inte bara virkar dina amigurumi utan ger dem själ också!

Skulle gärna vilja ha fler mönster att virka efter men jag är rädd att jag inte kan blåsa liv i dem som du gör.

Du MÅSTE bara ge ut en amigurumi virkbok jag reserverar en redan nu tack :-D

Related Posts with Thumbnails