Pages

17 augusti 2008

Panda åker utomlands

1 kommentar:
 
Under den här semestern äventyrade vi utomlands. Vi tog oss ända till Danmark och spenderade en dag där tillsammans med svärföräldrarna och Panda, såklart.

När man är en väldigt liten panda är allt runt omkring så väldigt stort. Då spelar det verkligen ingen roll att det bara tar 20 minuter med båten för att komma till Helsingör, att åka utomlands för första gången är spännande oavsett restid. Vi tvingades upp på däck direkt för att sen spendera resan med vinden i håret och saltvatten i öronen. Här är vi på väg ut ur hamnen. -Mot Danmark! hojtade Panda så att jag nästan satte min röda pølse i halsen.
Framme vid Louisiana! Detta var målet med hela utflykten eftersom jag aldrig varit där förut. Både jag och Panda var imponerade och nöjda! Panda ville egentligen posera i klätterväxten, som en riktig äventyrare som hon uttryckte det, men jag lyckades till slut övertala henne att stå framför huset. Jag ville inte gärna plocka kryp och läskigheter från pälsen resten av dagen.

Panda poserar framför ett konstverk. Det var egentligen inte tillräckligt spännande för en riktigt äventyrare...

...så tio sekunder senare hade hon klättrat upp i verket. Snacka om att hon hade träningsverk dagen efter! ^^

Som om det inte var äventyrligt nog att klättra på utställningsföremålen som en annan Tarzan så ville hon passa på att leka rodeo i butiken också. Vi hittade denna fina hund där och hon klarade 35 sekunder på vovvens rygg, imponerande enligt mej om man väger in att hon har en rumpa av garn.Innan vi begav oss hem igen åt vi middag på en restaurang i närheten. Här sitter Panda, mätt och belåten, och tittar på fiskarna i dammen. Hon blev lite ledsen eftersom vi precis hade ätit spätta, det är därför hon ser lite hängig ut. Hon har inte ätit fisk sen dess...

Panda var så trött efter den händelserika dagen att hon somnade i Mårtens armveck innan båten ens lämnat hamn. Vi hade en riktigt rolig dag och jag ser verkligen fram emot att åka till Louisiana igen, med eller utan Panda. ^^

Och en liten Allers-uppdatering...
numret kommer ut den 21:a augusti. Spännande! ^^

1 kommentar:

Clara sa...

Amigurumis verkar vara lite av ditt liv :)

Related Posts with Thumbnails