Pages

7 oktober 2007

Swapigurumis

5 kommentarer:
 
Swappen med Sara, Odd Dotty, är nu färdig. Paketen har kommit fram och vi har hunnit beundra våra nya fina vänner. Den här swappen var precis vad jag behövde för att kicka igång min kreativitet igen. Vi hade en "inspirerad av bilden"-swap och bilderna hon skickade till mig var underbara. Jag virkade den här söta flickan ochtyckte så mycket om resultatet att jag hade svårt att skicka iväg henne. Som en liten bonus gjorde jag en liten munkfigur också, det är långt till USA och flickan ville ha lite sällskap.
Att swappa är verkligen enormt roligt! Jag måste hoppa på fler.

The swap with Sara, aka Odd Dotty, is now finished. The packages have arrived and we've had time to enjoy our new friends. This swap was just what I needed to get my creativity flowing again! We had an "inspired by the pic" dolly swap and she sent me the cutest photos. I made this girl and a little monk guy to keep the girl company on the trip. I almost ended up keeping the girl as I loved how she turned out . ^_^
This swapping business is so much fun! I'll have to find me some more!

Flickan är nog den "konstigaste" amigurumin jag gjort hittills. ^^
This girl is probably the artsiest 'gurumi I've made so far.

Kappan går att ta av.
The cape is fully removable.

Här är den superfina dockan Sara skickade, jag döpte henne till Kayori (SSX någon?). Hon har världens sötaste mössa på sig och en underkjol i tyll, med sig hit till Sverige hade hon också en liten muskompis. Jag är så glad att Sara ville swappa med mig och dockan är allt jag önskade!

And here's the doll that Sara sent me, I named her Kayori after the cute girl in the SSX games. I love her outfit and all the details that Sara came up with, she even had a little travel friend with her, a tiny mouse. I'm so happy that Sara wanted to swap with me and the doll is everything I wished for!

Se så glad hon är!
She looks so happy!

From now on I'll blog in english too. I do hope you'll find something here that you like!
I'll go back and translate old entries whenever I've got some time over.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jättefina Mia! Supersöta, man blir ju bara sååå kär! Jag hoppas verkligen att vi kan pyssla i veckan. Tänkte ha det hos mig. Vilken dag passar dig? Jag kan inte på tis, tor, fre. Hehe, ser att det blev inte många dagar kvar. Kan du på onsdag? HUr går det med maten? Jag har ju pajjat allt, så börja om idag, stenhårt (hoppas jag). Kram på dig!

Anonym sa...

Yay! I can read your blog!! I'm so excited! :)

Anonym sa...

Guud va´du är duktig!!
Vet du hur man tar reda på om det finns någon/några "kreativ verkstad" i Stockholms området!?
Trevlig helg!
/Eva

Plats för luft sa...

Så härliga figurer!
Skicka mig gärna ett sms, har tappat bort ditt nummer. Du är bjuden på myspys uppe på Fabriken på onsdag med Damklubben. På fredag ska vi till Lund och shoppa pysselgrejer för att skapa grejer till julmarknad på RumEtt den 8 december. Följ gärna med! Du ska veta att du är så himla välkommen. Om du inte känner för större sammanhang så tar vi självklart en fika!

Må gott!

KRAM
LINA

Mia sa...

Hej Eva!
Vad roligt att du tycker om mina figurer! :)
Det enda jag kan komma på är www.pyssel.net Där finns ett forum där folk brukar skriva upp pysselträffar och liknande. Ta en titt där. Hoppas du hittar något!

/Mia

Related Posts with Thumbnails