Pages

15 september 2007

Två swappar och en vante

8 kommentarer:
 
I måndags var jag i Klippan på stickäventyr. Först köpte jag ett par supersnygga härvor Lovikkagarn på Klippans yllefabrik och sedan bar det av på stickträff. Det var hur trevligt som helst och jag lyckades göra en vante eller om jag ska vara ärlig, en halv vante. Jag stickade färdigt den när jag kom hem på kvällen för jag stickar nog ganska långsamt. Dagen efter hade mitt ena finger svullnat upp en massa och gjorde ont, stickovanans fel kanske, så jag vågade inte börja på den andra vanten. Den kommer nog så småningom...

Titta fina garnet! Och vanten blev randig! Yay!

För ett par veckor sedan skickade jag iväg en Gir-robot till Brasilien och nu har jag fått mitt paket, världens sötaste docka från Madame Trapo. Dockan heter Sofia och hon är helt underbar!

Panda hälsar Sofia välkommen till Sverige.

De senaste dagarna har jag pysslat med en amigurumi till en annan swap, den här med Odd Dotty. Hon syr fantastiska dockor och jag frågade om hon var intresserad av att swappa och som du kanske har gissat så sa hon ja. ^_^ Det kom lite som en överraskning men jag älskar att swappa!

Slutligen, veckans bästa händelse. Jag var på Ikea idag för att köpa nya saker till hallen, lite bra förvaringslådor och allt annat roligt som man kan hitta. Att ta en titt i fyndhörnan är ju ett måste och till min stora (läs STOOORA) lycka stod sängen jag planerat att köpa där, ouppackad i en kantstött förpackning. Efter en noga granskning insåg jag att bara kartongen tagit smällen och att det knappt fanns ett märke på sängen. Och priset... 50% rabatt. Grwaaarg hojtade jag glatt och nu står den i hallen. På måndag inleds fas 1 i projekt "Måla om sovrummet" och i slutet av veckan ska vi sova i världens finaste säng.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Dockan var verkligen jättefin, men din vante var snäppet bättre ;) Hihi. tror dom kommer bli supersnygga till jul. Jag tvättade mina röda, så dom e alldeles lurviga nu :D Vågen i morse sa +-0. :( Kram på dig!

Maud/En bok om dagen sa...

Jag har stickat sockar i precis likadant garn och de blev lika snygga som dina vantar kommer att bli! ;-)
(Kolla i min blogg under etiketten stickning)
Nu håller jag på att sticka sockar i lilamelerat lovikkagarn, och det blir också läckert!

Anonym sa...

Å gud vad roligt för dig! Grattis! Själv går det inte så bra, jag skötte mig första veckan, sen har det abra gått utförs. Nu är det snart helg igen, sen efter det ska jag F-nimej skärpa mig. Vi har varit på massa husvisningar i veckan. Spännande! Självklart kan vi ta å sticka/virka snart. Jag har börjat med en fil som jag ska ge mamma i julkapp. Mormorsrutor. Har gjort 2 st, kommer dö innan den e klar. :D Ska vi säga en dag i nästa vecka? Jag kan inte på onsdag. Kram

Anonym sa...

Hejsan!

det är dax för en nu pysselträff på Dalhem. vill du hanga på? Den 13:e. http://scraphbg.blogg.se/

Anonym sa...

Jag har blivit fullständigt förälskad i din lilla panda! Den är så oerhört söt att man bara vill ha....
Undrar var du hittar dina ögon någonstans? Själv så har jag bara fått tag i de vanliga bruna på panduro å de är inte så roliga.

Cessan sa...

Hihi, ja världen verkar bra liten i bland! Kul att hittan en ny blog att läsa. Hit kommer jag komma oftare!

/Cecilia

Cessan sa...

klippans yllefabrik låter väldigt intressant! Jag har aldrig varit där men behöve hitta ett bra ställe där man kan köpa garn som inte är för dyrt. Gillar dina vantar!

Crea Diem sa...

Hej! Det här var roligt....jag var ute och sökte på swappar och den första bloggen jag träffade på var Din. Jätte fina saker du tillverkar!

Related Posts with Thumbnails