Pages

1 september 2007

En lugn stund

2 kommentarer:
 
Det har varit ett par händelserika veckor och först nu börjar det lugna ner sig, i alla fall tillräckligt för att uppdatera bloggen.

Jag flyttade iväg till folkhögskolan och blev positivt överraskad. Skolan var jättefin, både elever och lärare var supertrevliga och efter genomgången av vad läsåret skulle innehålla kunde jag inte annat än vara inspirerad. Inspirerad så till den milda grad att jag bestämde mig för att flytta hem till Helsingborg igen och helhjärtat engagera mig i det jag brinner för - amigurumidesignande och blandat kulturarbete*. Andra dagen i skolan skrev jag ut mig, jag kan möjligtvis ha lyckats gå den kortaste tiden på folkhögskola någonsin. En mycket intressant och välbehövlig spark i baken.

Panda hade också hemlängtan,
här står hon i fönstret i mitt rum på skolan.

*Till hösten håller jag i en kreativ verkstad på biblioteket här i stan. Klicka här om du är nyfiken och vill veta mer.

Nu ska jag njuta av min lugna hemmakväll med nybakade scones med blåbärssylt och slötittande på tv. Hoppas att du också har en skön helg!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stackars panda. Vilken tur att du tog hem honom, han såg ut till at behöva det. ;)

Anonym sa...

ett tag sen du skrev om detta men .. min väninna åkte till sin folkhögskola. gick ur bilen .. spana lite o åkte därifrån men all packning igen :D

Related Posts with Thumbnails