Pages

15 januari 2015

Etsy shop

5 kommentarer:
 


Den första delen av det här inlägget är nog inte så intressant för dej som bor i Sverige, titta istället längre ner för lite roliga tips!

I have finally opened up an Etsy shop where I sell some of my patterns in English. If you find this blog and like my little amigurumis, please have a look there. There are a few patterns up from each of my books and I'm adding more patterns continuously. I really hope you will find a pattern that tugs on you heartstrings, maybe you'd like your very own hippo or a cute and curly lion. The patterns are downloadable right awat and you pay via PayPal or credit card. That’s perfect for when you get the urge to crochet amigurumis!  :)

Jump right over to MiaGurumis on Etsy and have a look! 

Och till dej som kanske har någon av böckerna och som inte vill köpa mina mönster på engelska, har jag istället några tips. Om du inte har besökt Etsy innan så kan jag snabbt nämna att det är en livsfarlig sida för alla oss kreativa människor. Det är lite som ett svart pysselhål, man sugs in och kan knappt ta sej ut igen. Fast på bästa tänkbara sätt. :)

Etsy består av tusentals småbutiker ägda av andra kreativa människor som säljer allt från tyg och pärlor till böcker och unika handgjorda saker. Boka in en kväll och surfa runt lite för att hitta något du gillar!

Här kommer några butiker jag gillar:
PinkDoorFabrics - fantastiskt fina tyger, skickar snabbt och tryggt.
SewFineFabric - ännu fler fina tyger, jag har köpt alldeles för mycket från de här två
Stitchrovia - korsstygn på en galet hög nivå
DollsAndDaydreams - mönster på söta och lättsydda gosedjur
Nowacrochet - säljer mönster på de absolut sötaste ugglorna jag någonsin sett

Rådjur jag sytt efter mönster från DollsAndDaydreams

Underbar uggla som jag virkade efter mönster från Nowacrochet.
Han ska sitta här vid barnböckerna och göra oss lässugna.

Jag hoppas du blivit inspirerat att dra igång något nytt projekt. Jag är speciellt sugen på att brodera något!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har hittat en del mönster på etsy men aldrig vågat köpa för jag har inte riktigt fått ihop det. Är det som Ravelry där man sparar sina mönster i sitt bibliotek eller är det bara att man måste ha ett konto så man kan handla och sedan mejlas allt till en? Behövs ens ett konto? Kan man handla ändå?
/Karolina

Mia sa...

Hej Karolina!
På Etsy behöver du ett konto, därigenom får du koll på alla köp och allt annat viktigt. Många mönster finns som Digital Downloads och de hamnar under dina köp. Därifrån kan du ladda ner dem varifrån du än loggar in, jag brukar dra hem till både datorn och iPaden. Vissa säljare väljer att skicka sina mönster per mail och det brukar stå tydligt i texten i så fall. Du får gärna maila om du vill ha lite tydligare hjälp! :) /Mia

Anonym sa...

Hej!
Jag tänkte virka en flodhäst till min kompis men jag är osäker på hur mycket garn jag behöver. Vet du ungefär hur mycket garn som behövs om jag använder Järbo soft cotton alternativt Järbo Nova eller Järbo 9/4?

ابتكار المثالية sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
ابتكار المثالية sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Related Posts with Thumbnails