Pages

12 februari 2014

Nu är jag online på riktigt!

6 kommentarer:
 
Ojojoj, vad tiden går när man är utmattad bebisförälder. Tänk att man kan vara så trött och så lycklig på samma gång, och så orolig och så glad och så rädd och så full av kärlek. Känslorna är många helt enkelt!Vi börjar komma till rätta i huset och jag har till sist lyckats kopplat in min dator i mitt alldeles egna pysselrum. Det hinns inte med något pysslande men i kväll fick jag äntligen tid att svara på mejl och säga hej till bloggen. ^_^

Om du skulle vilja se någon liten glimt från mitt liv nuförtiden så använder jag Instagram - ibland... när jag kommer ihåg det. MrsNiftypants heter jag där och jag blir bara glad om du vill bli kompis med mej!

Jag har förresten en fråga till alla som arbetar inom skolor och liknande. Skulle det vara intressant att få några exemplar av min samlingsbok att använda i er verksamhet? Jag har ett stort gäng böcker här hemma som jag vill ska komma till nytta för så många som möjligt. Du får böckerna kostnadsfritt men jag kan tyvärr inte stå för frakt- och förpackningskostnaden. Jag behöver få bekräftat att du arbetar inom skolväsendet så kontakta mej genom din arbetsplats om du är intresserad. (Erbjudandet gäller inte privatpersoner.)


Det är den här boken det gäller!

Hoppas att du har det jättebra!

6 kommentarer:

Lilla Anka sa...

Hej Mia! Jag arbetar i Allerums församling som församlingspedagog. Tillsammans med någon du "känner"! ;)
Vi har en grupp mellanstadiebarn i "Skaparverkstan". Ibland virkar och stickar de. Tror du att de kan ha någon glädje av din bok? Mvh Annica

Anonym sa...

Jag är säker på att mina sjätteklassare och slöjdläraren skulle älska din bok!

maja sa...

Jag skulle verkligen vilja ha den på min skola. (skolor)Jag har fått flera elever att gilla virkning så det vore nog roligt för dem. Jag brukar ha med mina egna men jag är rädd om dem, när många ska bläddra i böckerna så blir det lite slitage :)

maja sa...

Vill berätta en sak. Jag har virkat en geischa efter din beskrivning, den är ute och reser som en geokasch. Den ar varit runt i världen . Som mål var att den skulle till Japan och tillbaka till falun där min dotter och måg bor som håller på med detta, den har varit till Japan och är nu på väg till Sverige och Falun ganska häftigt tycker jag. :)

Rumpetuss sa...

Varmt välkommen tillbaka till blogg världen!

designofluna sa...

Härligt med ett eget pysselrum!

Related Posts with Thumbnails