Pages

22 oktober 2013

Hej igen!

20 kommentarer:
 
Hej du glada!

Det var ofantligt länge sen jag skrev här sist och det har hänt mycket i mitt liv sen dess, alldeles säkert i ditt liv också. Efter ett par riktigt tråkiga år med mycket depp och sorg så har vi lever vi nu i ett spännande och positivt 2013. Alla pusselbitar faller på plats och det jobbiga kan vi nu räkna som livserfarenhet. Säkert har du också haft både bra och dåliga stunder senaste åren, jag håller tummarna för att du nu också ligger på ett stort plus.

Allt det där tråkiga behöver vi inte prata om men jag vill gärna berätta om det roliga som hänt, för det är dom sakerna som hållit mej mest borta från bloggen. Det är också dom sakerna som gör att jag längtar tillbaka till en pysslig tillvaro på nätet igen.

Det första stora hände för ganska exakt ett år sen. Då köpte vi ett hus med plats för pysselrum och med en trädgård att odla i. Tyvärr ångrade sej säljaren och där stod vi lite snopna, minst sagt. Men för ett par månader sen hittade vi ett nytt, ännu bättre hus och den här gången är det på riktigt. Allt är färdigt och klart och om sisådär en månad får vi nycklarna. Så julen kommer vi fira framför vår alldeles egna kakelugn i vårt alldeles egna hus. Äntligen!


Och vilken tur att vi har köpt ett hus för i augusti blev vi föräldrar till en liten flicka. Snacka om världens bästa och mest omvälvande omställning! Graviditeten var ganska tuff och jag hade inte ork att pyssla så mycket som jag hade föreställt mej, men det kommer jag ta igen i pysselrummet i huset. Jag känner mej tokigt inspirerad och vill kasta mej över en massa nya projekt, nu kommer jag ju ha plats för allt. Men pysslet får vänta till vi kommit i ordning lite i huset, jag kommer nog ha fullt upp med allt ändå.


Någon gång i början av året hoppas jag att jag har fått ordning på en ny hemsida också, med inbyggd butik. Det har varit mycket strul med mina mailadresser och många beställningar och frågor har kommit på irrvägar. Jag ber om ursäkt om du inte har fått tag på mej det senaste året. (Hjälp!) Jag har ordnat så att ordermailen fungerar igen och kommer kunna ta emot beställningar där den närmsta tiden. Men 2014 får bli en nystart för mitt internet-liv och jag tar hjälp av min särledes duktiga vän Magdaloony så det kan inte bli annat än bra!

Realistiskt sett kommer jag nog inte hinna blogga något alls närmsta tiden, det där med barn och flytt tar rätt mycket tid. Men jag ville bara tjuvstarta lite och säga att jag är på väg tillbaka, hoppas verkligen att jag får vara med här igen!


Ha det riktigt fint så länge!

20 kommentarer:

Linn sa...

Åh vad kul att läsa! Alltså om bebis och nytt hus och pyssellust! GRATTIS!! Så skönt när saker och ting går bra efter motgångar och sorger. Kul att se dig här igen!!!

Anonym sa...

Grattis!! Att få barn är en omställning. Men en rolig sådan :) Lycka till med nya huset, dottern och allt framtida pyssel.
/Lina

CeciliaB sa...

Kul att höra ifrån dig igen, vi är nog många som haft dig i länklistan och undrat om du kommer tillbaka.
"Välkommen åter"

/CeciliaB

maja sa...

Välkommen tillbaka. Sorg och glädje finns i var mans liv, som tur är så kommer vi oftast vidare, ibland fort ibland tar det längre tid, men som du själv nämnde så stärks vi nog av det. Grattis till lilla flickan.

Joanna sa...

Välkommen tillbaka :) grattis till dottern, jag hade faktiskt funderingar på om det inte var bla det som höll dig borta från bloggen. Att små barn tar tid det kan jag intyga. Och att tiden går otroligt snabbt vet jag oxå. Min lilla dotter är nu 18! Hur har det gått till?

Lina & Mia sa...

Jag ligger oxå ännu som följare här, och det var jättekul att se ett litet livstecken, och se vad mycket som hänt sen sist. Går själv här med magen i vädret och väntar på att flicka nr3 ska komma ut :) och för mig så har barnen varit en stor inspirationskälla när det gäller virkningen! Ha det så bra och lycka till med allt! Mvh Lina

Rumpetuss sa...

Varmt välkommen åter!!! Har väntat! Då himla kul med en liten prinsessa, stort stort grattis!!! Så härligt!! Grattis också till huset som ni kommer flytta in i som en liten familj <3
Som sagt välkommen tillbaka!!

Linnea sa...

Stora gratulationer till ert barn, och mången lyckönskningar för framtiden. Härligt att du kommer tillbaka, rest dig upp från allt det jobbiga. Välkommen. :)

Sofia sa...

Så roligt att höra från dig igen! Stort grattis till hus och barn! Ser fram emot fler inlägg. :)

Linda sa...

Välkommen tillbaka och grattis till både hus och den söta bebisen :) Jag ser fram emot ett pyssligare 2014 :)

Karin sa...

Vad kul att du är tillbaka igen och såklart ett riktigt stort grattis till den lilla babyn. Ha det fint Karin

Hulda sa...

Vad kul att du är tillbaka och grattis till er lilla prinsessa :-)

LadyNight sa...

Välkommen tillbaka och grattis till huset och lillflickan :)

Jo sa...

Hej där! Vad roligt att du är tillbaka! Stort grattis till lilla flickan och grattis även till husköpet! :) Jag blev själv mamma i somras, fast i juni och förstår helt det där med både avsaknad av pysselork under graviditeten och pyssellusten efter kombinerat med nytt hus!
Hoppas att vi får se dig lite oftare här framöver, tills dess: Ha det gott och njut av din lilla och husplanerandet!
Grattiskramar!

Camilla sa...

Grattis till bebisen och kul att du är på väg tillbaka!

Débora sa...

Hej!
Jag hittade just din blogg och jag tycker att du är en fantastisk kvinna!! Jag bor i Frankrike och har tva barn.. Jag sydde ihop tre örngott igar, tack för beskrivningarna! Ville bara säga att du är otrolig och att du inte far glömma att njuta av din flicka och att du inte far ta ut dig! Underbart att höra att du har massor av pyssellust och jag hoppas att det haller i sig! Tack för allt det fina du delar med dig av!
Ha det sa bra och lycka till med allt!
Kram fran Frankrike

P.S. Saknar svenskt tangentbord:oPD.S.

mAtilda sa...

ciao, amo moltissimo il tuo lavoro.
Sono felice di vederti di nuovo. Complimenti e congratulazioni per la tua bellissima bimba. Io sono certa che ti caricherà di meravigliosa energia!
mAtilda

Petronella sa...

Åh, vad kul! Grattis till hus och dotter! Välkommen åter när du känner att du har tid. Vi väntar, var så säker :)

Malin sa...

Stort grattis till den lilla sötnosen :)

Jag undrar om man kan få beställa ett mönster utav dig?
Har du möjlighet så kan du väl maila mig?
Lillesyster@hotmail.se

Varma hälsningar Malin

unik og naturlig sa...

Jeg kan virkelig godt lide din blog sin unik og naturlig

Related Posts with Thumbnails