Pages

25 november 2011

Julmarknadspyssel

7 kommentarer:
 
Glad fredag på dej!
Det är äntligen helg men jag jobbar på för fullt, de senaste veckorna har jag pysslat på allt vad jag kan och jag börjar nå målet. Nästa helg ska jag nämligen vara med på Söderåsens julmarknad och jag vill vara väl förberedd med fina saker att sälja. I kväll jobbar jag på ett gäng diadem med stora blommor och spets och jag är riktigt nöjd med resultatet. Förhoppningsvis tycker de glada marknadsbesökarna också att dom är fina. :)Nu blir det matpaus och sen får jag jobba vidare, resten av helgen är fullbokad med kalas och flytt (inte vår som tur är utan lillasyster) så jag får se till att bli klar idag.

Hoppas att du får en fantastisk helg!

I'm working on some diadems with big flowers and lace for an upcoming christmas market. Hopefully they will be liked by the shoppers. :)

7 kommentarer:

Rumpetuss sa...

Superfint!! Jag skulle absolut köpa om jag var där...hoppas det går bra!

Anonym sa...

Vilka söta! Lycka till med försäljningen :)

Anonym sa...

Hi! Did I understand correctly that it is forbidden to sell finished amigurumi made from your patterns?

Are these your designs:

http://www.taitomaa.fi/k%C3%A4sity%C3%B6t/Kilpikonna-amigurumi/14769

http://www.taitomaa.fi/k%C3%A4sity%C3%B6t/Virtahepo-amigurumi/14775

Elara sa...

Hej
Elara är ett nystartat företag som söker säljare som vill använda Elara som en av sina marknadsplatser.
Elara är Sveriges forum för försäljning av hantverksföremål på nätet. En samlingsplats för hantverksintresserade, stora som små, som vill nå ut till en bredare kundkrets. På Elara kan du sälja och köpa allt från stickade vantar, glasföremål och möbler till antika föremål och vintagekläder.

På grund av hantverkares utspridning runtom i landet är tanken med Elara att det behöver finnas en gemensam försäljningsplats. Ett ställe, där alla hantverkare kan sälja sina hantverk under ett och samma ”tak”. På så sätt blir det enklare för köpare att finna specifika hantverk men även få en inblick i vad för andra hantverksföremål som finns att köpa.

På Elara är det hantverkaren själv som säljer direkt till köparen. Med andra ord går penningtransaktionen från köparen direkt till säljaren. Elara fungerar enbart som ett forum, en gemensam ”affär” där olika hantverkare enkelt kan ställa ut sina objekt för försäljning.
Gå in på www.elara.se
Mvh, Elara

Anonym sa...

Hej! :) jag har din andra och tredje bok och du är verkligen duktig! Och nu håller jag på med din söta flodhäst. Men jag förstår inte popcornmaskorna! Det blir bara fel hela tiden. Skulle bli väldigt tacksam för svar och hjälp!

Kram Anna

Anonym sa...

Hej
hittade till din blogg och blev kär i alla dina fina skapelser - wow, måste jag säga, vad du är skicklig (det har du väl hört förut :-). Fantastiska små filurer!! Jag skapar själv inom ett helt annat område men blir imponerad och inspirerad av andra duktiga kreatörer!Vilken glädje dina figurer måste sprida runt sig - det måste kännas helt underbart! Kommer med glädje följa din blogg och önskar dig all lycka!
hälsar
Maritta

Natalie sa...

Vilka söta :) Jag har virkat många figurer från dina böcker! Kolla på min blogg så får du se några :)

Related Posts with Thumbnails