Pages

5 maj 2011

Premiärdag!

30 kommentarer:
 
Idag släpptes alltså boken och jag hoppas att de flesta av er som beställt fick hem ett litet paket idag. Dagen har varit lite pirrig men jag har titt som tätt läst alla era underbara kommentarer för att blir lugn igen. Ni är de absolut mest fantastiska bloggvänner man kan önska sej! Jag blir alldeles varm och glad i magen när ni tar er tid att skriva till mej och det ni skriver är alltid så fantastiskt. Ni skulle alla kunna ta jobb som professionella peppare! :)

Många av er som läser böckerna vill veta vilka material jag använder och kan rekommendera och den här gången har jag listat allt längst bak i boken. Jag bad också Carina som driver loveknitting.se att sätta ihop små goodiebags till alla förbokare, dels för att det ju är underbart att få små överraskningar men mest för att visa vart du kan hitta jättebra säkerhetsögon. Om du har några andra frågor om material är det bara att maila så ska jag försöka hjälpa till.

Nu kan jag bara hålla tummarna att ni ska tycka om boken och de nya projekten och att den här boken blir ett värdigt avslut. Precis som vissa av er skrivit i kommentarerna så vill jag avsluta trilogin med flaggan i topp och jag hoppas att ni håller med om att det är så det blivit. :D

Det ska bli så underbart roligt att se alla era små vänner poppa upp efterhand! Jag ser fram emot alla nya 'gurumigallerier!

30 kommentarer:

Suss sa...

Vad roligt, synd att bokus skickat med b-post så det dröjer till måndag för mig att få boken. :-S Men sen ska det virkas!

Joanna sa...

Fick hem boken och godiebagen igår. Gissa om det gjorde min dag :) det hade varit lite jobbigt på jobbet men sen när jag kom hem och såg paketet blev allt bra igen. Tusen tack, och keep up the good work

Ida sa...

Jag skulle så vilja ha din nya bok! :)

Jag har din första bok och eftersom jag är ett stort Harry Potter-fan gjorde jag klostermunken, men med vit hy, svart kappa och röda ögon. Så det blev Voldemort :D

Länk till en bild på den:
http://iidaahh.blogg.se/images/2011/img_0846_137019469.jpg

S, 15 år sa...

Fick hem paketet igår! :D Jag blev superglad för den fina boken! Och tack så mycket för ögonen och nosen från loveknitting, dem gjorde mig också jätteglad! ^^
Du har lyckats igen!! ;)

Kristine sa...

Ser fram emot att kunna köpa boken, få se vad du har för garn :D Framför allt vilket garn du har som hudfärg/ansiktsfärg :)

Therese sa...

tack så mycket för boken, måste nog virka en flodhäst då den är så häftig

Anonym sa...

Fick din bok med posten idag, blev jätteglad! Du kan vara riktigt stolt över den!! Och om du nu slutar som författare av virkböcker, då slutar du verkligen med flaggan i topp. Du har en stor del i att amigurumivirkande har blivit så pass populärt som det här blivit!
Nu ska jag ut och köpa garn, sedan kommer helgen ägnas åt flodhäst- och lejonvirkande, sittandes ute i solen:) Trevligt med extrapresenten också – jag har letat som en galning efter just säkerhetsnosar!
Tack snälla Mia, och lycka till med vad du nu bestämmer dig för att göra framöver. Jag är helt säker på att det kommer att bli jättebra, så kreativ och duktig som du är. Så länge du gör något du tycker är roligt, kommer det att bli kanon:)
/Sandra (testvirkare)

Linnea sa...

Tack så mycket för det signerade exet jag fick. Är superglad och den ser så fin ut. Nu ska jag göra pandor och lamor i mängder!

Evfa/Nystverket sa...

Så fin den är, och så roliga mönster. Men först måste jag göra klart mitt nuvarande projekt (mannen blir tokig annars...) och så måste jag ju bestämma vad jag ska börja med. Undrar om jag inte behöver en virknålsgris?

Tack!

Marieki sa...

Gratulerer så mye med den nye boka di!
Jeg fikk den i posten i dag, og jeg er såå fornøyd! Tusen tusen takk!
En utrolig fin bok full av kjempefine amigurumier:D
Jeg gleder meg til å sette i gang med heklinga:D
Du kan virkelig være stolt, jeg blir så imponert og inspirert over det du gjør:)

emmyocattis sa...

Fick boken idag!:D Tack underbara Mia!:) Blev jätte glad.
Ha en bra helg Kram Emmy

Asksvart sa...

Tack snälla rara du för boken!!! Den är jätte fin och blev superglad för ögonen :) Velat testa men inte vågat mig på att köpa några ögon ännu...
Ska bli kul att få sätta tänderna i ett nytt virkprojekt, får bara se vad de blir.

Trevlig helg!!!

svartanova sa...

Tusen tack för böckerna!
Jag ska absolut börja med rymdmobilen för jag misstänker att det tar en stund innan jag blir klar och det vore mysigt om jag hann hänga upp den färdig innan bebisen kommer i juli... :)

Julia sa...

i dag fick jag boken och den är jättefin och bra! jag har redan virkat en liten brosch och jag ska nog börja på ett lejon eller en prylgris snart :) och jag blev glad över ögonen och nosen :D

myzpyz sa...

hej!
igår kom boken. tack snälla för överraskningen, kände mig som ett barn på julafton!
ser fram emot att virka nåt ur boken,
kraMyz

Petronella sa...

Boken och goodiebagen gjorde verkligen min dag! Den kom precis i rättan tid. Började genast att virka ett lejon. Tack Mia för alla fantastiska mönster!

Sofia sa...

Tack för ännu en underbar bok! :D Fick min i torsdags! Extra kul med en personlig hälsning och några säkerhetsögon :) Jag började virka på "mjälten" igår! :D Förresten, varför heter den mjälte egentligen? ^^ Åter igen, tack för boken! :D

Tanja sa...

Hur gör jag för att köpa boken

Anonym sa...

Jag blev jätteglad när boken kom, tog snabbt fram den och började bläddra och bläddra...funderade över vilken jag ska börja virka.

Jag har inte haft tid att gå in på din sida förrän idag och då såg jag att det skulle ingå en överraskningen godiebag,men det hade jag inte fått någon...som tur var hade jag inte slängt soporna och hittade till sist kuvertet och i där låg en påse med ögon o nos, vilken glad överraskning.

Jag önskar dig Lycka till med vad du än kommer att göra i framtiden. Dina böcker har verkligen inspirerat mig att virka.

Pia P

Kicki sa...

Tusen tack för de fina böckerna som kom i torsdags! :) Barnen blev också jätteglada. :D
Ser fram emot att börja virka lite fler figurer ur boken!
Kram Kicki

Jessie sa...

Tack för ännu en super fin bok! Fick min igår och den är så fin=) Måste bli klar med mina projekt så att jag kan börja på nya. Lagkamraten i början av boken är bara så söt så han blir först..

Anjena sa...

Böckerna kom fram så fint så.Tacktack!
Min syster kommer att bli överlycklig och min lille son på två har redan pekat ut varenda figur att han vill ha en sådan. Störst favorit är lejonet!

Musicmama sa...

Har dina tre böcker hemma nu =) Ser fram emot att sätta igång med den nya... å några til ur dom tidigare böckerna... Ska bar agöra klart lite mer Hjärtekatter först å ett brudpar men sen så=) Jättefina figurer å min favvo är helt klart Flodhästen!!!
Tack för ännu en jättefin bok! När kommer nästa hehe???

Anonym sa...

Tack för din signerade bok. Blev så glad när den damp ner i brevlådan. Och jätte glad åt ögon och nos.

Hälsningar Margitha (testvirkare 2 av blommor och glas :)

Anonym sa...

jag är lite ledsen nu för jag köpte din bok och den är säkert bra för dom som kan virka men jag har försökt och försökt men de går ju aldrig :( och jag har virkat förutmen de är lite svårt att förså förmig

Stina sa...

Ååå, jag blev så glad när jag äntligen hämtade min bok i min lägenhet. Den är så fin! Tack så jätte mycket för den underbara boken. Den gjorde du bra!

Rumpetuss sa...

Tack snälla för boken!! Ska bli sååå kul att prova alla mönster!!

Anonym sa...

Jag köpte din bok idag från bokhandeln. Vet inte vilken jag ska virka först... Men det blir någon av de lätta, eftersom jag inte har virkat mer än någon månad. Jag har dina andra böcker också, så att jag får virka de lite svårare sedan när jag blir mera van med virkningen. Hoppas du kommer ut med fler böcker i framtiden.

Anonym sa...

Har virkat en flodhäst och ett nlejon som jag är superstolta över (Utom svansen på flodhästen som var så pillig att jag hoppa den)

Christina Lindholm sa...

Hej! Fick din senaste bok på posten igår och jag älskar redan alla figurerna. Fick snabbt virka ihop minipandan. Så söt. Leijonet är nästa på tur. Tack för alla fina amigurumis!

Related Posts with Thumbnails