Pages

1 februari 2011

Amigurumis i 101 idéer

3 kommentarer:
 
Jag prenumererar på den härligt kreativa tidningen 101 idéer och i det här numret fanns en bild på en liten kompis som jag kände igen.


Lite längre in i tidningen finns ett mönster på en ursöt isbjörn designad av Annika Messing, som skrivit den fina boken Välkommen till virkligheten. Om du har missat boken måste du genast kolla in den! Jag väntar just nu på ett alldeles eget ex som kommer bli ett välkommet tillskott till min pysselbokhylla!Långt bak i tidningen hittar du till sist en tävling där du kan vinna ett amigurumi-kit från Slöjddetaljer. Detta är alltså en perfekt tidning för dej som är nyfiken på amigurumis men ännu inte tagit steget! Det är en precis lika perfekt tidning för dej som är 'gurumigalen och vill utöka din mönstersamling! :)

3 kommentarer:

Sara sa...

Har köpt tidningen en gång förut, och det blev en ny favorit. Får nog lov att köpa den nu igen!

Anonym sa...

Oj hur har jag kunnat missa en sådan tidning? Måste genast göra ett besök på pressbyrån imorgon!
Tack för tipset :)
/Sigrid

Anonym sa...

Hej!

Jag har en fråga som jag hoppas jag kan få svar på. Jag har köpt din första bok och håller på att virka figurer ur den, men det är en sak i mönstren jag inte riktigt förstår. När det står t.ex. "Varv 12: [2->1 * 6, avsluta med 1 sm (6)", ränknas smygmaskan in i de sex maskorna varvet ska bestå av eller ska jag göra ytterligare en maska?

Ser fram emot din nästa bok!

/Mia

Related Posts with Thumbnails