Pages

30 januari 2011

Mönsteravslöjande #3 - Timmy

6 kommentarer:
 


Namn: Timmy
Svårighetsgrad: Utmaning
Höjd: 33 cm
Material jag använde: Ett nystan Himalaya Alpin i färg lila (51407), ett öga på 8mm och ett på 15mm, tapisserinål, stoppning  och lim.

Jag vet ärligt talat inte om det här är en alien eller en glad monsterkompis men han är inpirerad av stilen i Tim Burtons fantastiska filmer och därför kallas han Timmy. Han ser lite lagom tokig ut med sina utstående ögon och stora fötter och jag hoppas att han ska göra dej riktigt glad. Han är en av de största figurerna i boken och om du virkar honom i ett riktigt tjockt garn, som tex. Drops Eskimo, blir han enorm. :)
Om du inte hittar Himalaya Alpin kan du använda Svarta fårets raggsocksgarn istället, använd samma storlek på virknålen men köp 3 eller 4 nystan, 1 nystan alpin är nämligen mycket större.

This guy is inspired by Tim Burton's lovely movies. He's quirky, sweet and a little weird and he will turn out ginormous if you crochet him in a really bulky yarn. He makes me happy just looking at him and I hope he does the same for you! :)

6 kommentarer:

Julia sa...

Så gullig Timmy var :)

Jenny sa...

Vilken gullig. :)

Ing-Marie i Säter sa...

Vilket gulligt monster. När jag läste vidare i din blogg så hade du beställt Ergonomiska stickor från Clover.Nu har jag också gjort det. Tack för tipset.

Camilla sa...

Dina figurer är fantastiska! Jag bara älskar dina böcker och väntar väldigt otåligt på den här senaste. :-)

lina sa...

Hej ! jag älskar dina virk böcker<3 jo min kompis sa att den boken som kommer nu så är boken nästan dubbelt så tjock ? så jag undrar om det ä sant ? men ha det så bra

Linda sa...

Åhhh! Längtar efter den nya boken!!! Virka är kul, men dina böcker godis för ögonen! Både jag och barnen kan sitta och bläddra i dem läääänge.

Related Posts with Thumbnails