Pages

16 december 2010

En bok till jul?

6 kommentarer:
 
Jag upptäckte precis att den första boken är slutsåld på flera ställen och tänkte bara snabbt hojta till och berätta att jag har en del ex här hemma till försäljning. Om du hade tänkt ge bort en virkbok i julklapp så är det alltså inte för sent.

Den första boken kostar 125 kronor och då ingår porto, bok nummer två kostar 139 kronor. Skickar du ett mail idag eller imorgon och betalar snabbt så lägger jag paketet på lådan på måndag, då kommer du få boken senast på fredag om inte Posten har problem med leveranserna nu i snörusket. Skicka ett mail till order snabela foxypanda punkt se om du är intresserad!

Jag var helt uppe i varv när jag skrev det förra inlägget och glömde alldeles att tacka för alla fina kommentarer om vårt bröllop. Maken och jag läste dom tillsammans och vi blev båda så glada! Vi skriver ut och klistrar in dom i vårt bröllopsalbum så att vi kan läsa dom om och om igen. :D

Som du såg hade vi ett ganska otraditionellt bröllop och eftersom ingen av oss gillar smycken valde vi att inte ha några ringar heller, därför fanns inte den klassiska handbilden med. Jag behöver köpa lite stearin och sen blir det en liten ljusbeskrivning! Håll utkik! :)

6 kommentarer:

Maria sa...

Härligt, på sätt och vis att din första bok är slutsåld. Det måste kännas roligt att den har varit så efterfrågad. Dina figurer är så fina och roliga!
Ja, visst är det fint att kunna spara på alla möjliga minnen från sitt bröllop - det är ju en så speciell händelse!

Anonym sa...

när kommer din 3:dje bok ut?

Tigris Predikantan sa...

Vill önska dig en trevlig helg!
PS. Glöm inte min utlottning! DS

mimmi sa...

jag har redan båda böckerna men kul att boken är slutsåld! det måste kännas jättebra o du måste vara jättestolt oxå :)

Rikke sa...

Jeg elsker dine søte amigurumis, og jeg vil gjerne bestille begge dine bøker! men jeg finner ikke mailadressen din....

Anna sa...

jag kommer köpa din bok längre fram när jag får råd tror jag :)

Related Posts with Thumbnails