Pages

9 november 2010

Rea-'gurumisar

7 kommentarer:
 
Snälla Linnéa skickade en kommentar och berättade att min första bok varit med på tv och det fick jag genast kolla upp. Boken skymtade förbi i programmet Rea när det gick på Barnkanalen idag och du kan se hela avsnittet här (virkningen är i slutet). Jag tycker att Rea är ett av dom bästa programmen som gått på ”svt-tv” så det kändes allt lite häftigt. :)Tyvärr gick det inte så bra för det mycket söta syskonparet Scott och Franca som skulle virka amigurumis och det blev varken nån bäverkompis eller minimus. Jag hoppas att dom provar på att virka nån gång igen när en virkglad syslöjdsfröken eller mormor hjälper till, det är alltid lättare när man får lite live-hjälp. På slutet såg det ut att gå helt okej för Scott så jag är i allafall hoppfull.

(Stillbilder från SVT Play )
Förhoppningsvis blir tittarna inte avskräckta när dom ser klippet utan istället sugna på att hugga tag i virknålen – det är verkligen en passande hobby nu när det är så mörkt och tråkigt ute! :)

7 kommentarer:

4U2 sa...

Visst är det så. Köpt min egen av dig skriven, säger dock inte vilken. Men det är roligare och svårare än man tror. Ett nöje.

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Hehe... va kul :) Synd att du inte kunde vara med också och lära dom för då hade det säkert gått jättebra ;)

Claire sa...

Jag tycker ändå armbandet blev fint och Scott kom ju igång bra med sin figur, även om det tog honom en vecka :)

Pixi sa...

Det får vi hoppas på att fler barn tasar fram virknålen o gör små sötisar:Bra reklam ,kram =)

Linn sa...

Haha, jag såg också det igår. :D
Men Franca gjorde ju i alla fall ett virkat armband.
Btw, det var riktigt länge sedan jag skickade en kommentar till dig, det är för att jag inte har varit så blogging på sistånde, men det är inte så att jag har slutat läsa din blogg! ;)

Hanna sa...

Hej! Nu är det frågestund på min blogg! Fråga vad ni vill!:)

Lina sa...

Grattis till TV-inslaget. Dina böcker är underbara så du är värd all uppmärksamhet. Tror inte nån blev avskräckt. Tvärtom!
Kram, Lina (Minette&Minou)

Related Posts with Thumbnails