Pages

16 september 2010

No sleep for the crafty

11 kommentarer:
 
Att säga att den här hösten är händelserik är ingen överdrift, jag har så mycket att göra att sömn inte längre finns med på schemat. Men den här perioden är snart över och sen väntar förhoppningsvis en lugn vår, eller så är det dags för husköp och nytt jobb och då får jag vila när jag blir gammal. Man vet aldrig vad som kommer hända och det är ju spännande. :)

Ikväll jobbar jag för fullt med en amigurumi till nya boken, testar fräcka färgbyten för att få en spännande effekt. En liten tjuvtitt kanske?


Nu börjar också jakten en klänning till bröllopet, något jag fasa länge för. Jag hade tänkt sy en men började gå under så smått av stress så det får bli en köpeklänning istället. Jag vill inte ha någon klassisk brudklänning utan är ute efter en glad tyllbakelse i 50-talsstil. Tips på butiker i Skåne, Göteborg eller Köpenhamn mottages mer gärna! Själv har jag noll koll på och inte nått vidare intresse av kläder, smink och allt som hör till. Jag hade verkligen behövt en bröllops-makeover! o_O

11 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Så mkt spännande du har framför dig!
:)
(jag lånade din första bo på biblioteket och då jag måste lämna tillbaks den nu så ... har jag köpt den! Tack för fina motiv och bra beskrivningar för en nybörjare!)
:)

Fiff sa...

Jag gifte mig i lördags. Jag hade en ganska enkel klänning, men det var lite gammeldags känsla över den. I alla fall, jag gav 150 kronor för den, och piffade upp utstyrseln med lite virkat. Det ska ju synas vem man är och vad man gillar ;-) Det finns en bild på min blogg. Lycka till.

Linn sa...

Så härligt det låter med alla spännande saker som händer! Skulle du gå bet på klänningsletandet så kan jag tipsa om Tekla i Malmö där man verkligen kan få en dröm i tyll! Köpte min klänning där och den var väl värd sitt pris! :)

Anonym sa...

Har du tagit en titt på silvettos hemsida? Jag hittade en underbar klänning i Judy Garland-stil och jag hade på ett bröllop som besökare. De brukar ha många fina modeller. De har en fysisk butik i Stockholm med, tror deras utbud är större där!
Hoppas du finner din klänning :)

www.sivletto.com

Hälsningar
Sigrid

Unknown sa...

http://sarahlondon.wordpress.com/2010/05/30/doily-wedding-dress/

Är i alla fall en klänning jag skulle kunna gifta mig i.
Om man älskar virkat :D

Anelma handarbetar sa...

Vilken spännande tid du har framför dig.
Önskar dig lycka till!

Kram

Anonym sa...

oh, Vivien of Halloway gör superfina 50'tals klänningar och man kan beställa på nätet.

http://www.vivienofholloway.com/en/product/1950s-halterneck-luxury-dress/

m sa...

Du har då is i magen! Det är ju mindre än en månad kvar! Håller tummarna för att du hittar nåt snyggt, fast det gör du väl säkert :-) Nu ska jag kolla på alla länktipsen.

Madelene sa...

på tradera finns det massor av fina klänningar i 50-60 talsstuk! kolla där! sök på pinup eller vintage så kommer du säkert hitta något:)

Anonym sa...

Hej!
Vad roligt att leta klänning till bröllop.
Din första bok tycker jag är klart bäst.
I den senare saknade jag nyskapande kändes som det gick bakåt lite saknade söta kaniner,
katter och gärna lite större välgjorda än för smått.
Ser med spänning fram emot ny bok.
Du är väldigt duktig så man förväntar sig mycket;-)
Hälsningar Malou

Tanja sa...

http://misshute.blogspot.com/2010/09/tanja-och-lite-kreativitet.html

Länkat till din fantastiska sida!
Ha en bra dag!

Related Posts with Thumbnails