Pages

12 februari 2010

Hej storken!

5 kommentarer:
 
Nu har jag varit så där frånvarande och ouppdaterande ett tag igen. Det händer galet mycket hela tiden och ibland hänger jag helt enkelt inte med, men så ser det ut här i livet emellanåt och man får bara hänga på och hoppas att man inte tappar taget. ^^

Tråkiga saker som hänt:
- Butiken jag jobbat i de senaste 18 månaderna har nu stängt och efter en utförsäljning som hette duga i början av veckan känner jag mej nu lika tom som våra lokaler. Näe, inte riktigt, jag har ju virkandet och ett timmisjobb som receptionist så jag ska inte klaga för mycket. Men jag vill stå i butik och plocka med varor och slå in fina presenter snart igen. ^^
- Jag är sjuk – igen... ”Vad fattas dej” frågade en vän, ”ett fungerande immunförsvar” blev svaret. >_<


Roliga saker som hänt:
- Jag har blivit faster! Egentligen var det bara det jag ville berätta – det där uppe är bara utfyllnad. ^^ Min sambo och jag blev idag faster och farbror till en pytteliten pojke som enligt säkra källor är världens sötaste. Han föddes ungefär 7 veckor för tidigt så vi får inte träffa honom än men han mår utmärkt och är tydligen lika envis som sin mor så det dröjer nog inte länge innan vi får gosa med den lille gossen.

Han är faktiskt den största anledningen till att jag inte uppdaterat på ett tag, jag fick sätta igång och virka upp mina planerade presenter lite tidigare än väntat. Det är så mysigt att ha en liten bebis i familjen, jag tror nog att jag kommer hitta mina kommande pysselprojekt i Mönsterarkivets babykategori. ^^

5 kommentarer:

maja sa...

roligt med bebisar, ska själv bli mormor för tredje gången i sommar. planerar en massa saker att göra..det ska bli en tjej.

JoyfulKnitting sa...

Grattis till moster-skapet! Det kommer att bli bra med den lille, han växer nog till sig snabbt. Fick själv en pojke 12 veckor för tidigt, men han kom igen och växte ikapp de andra :). Ha det gott o grattis än en gång!

Fröken Fridh sa...

Hihihi vad kul. Grattis! :D

Angelica sa...

Grattis till den lilla glädjespridaren! Har en kommande tjejbebis på G i vänskapskretsen, så det blir att skapa lite presenter. Just nu gör jag en annan present till en vän som fyller år som önskat sig en amigurumi-kissekatt.

Kicki sa...

vet hur det är att vara sjuk jämt! har så dåligt immunförsvar och var en massa sjuk i slutet av förra året. Då tipsade min svägerska mig om något som heter "Probiotika" (det är bra magbakterier) och som finns i hälsokostaffärer. Började ta dem efter jul och har inte varit sjuk något sedan dess så de verkar ju fungera. :)
Grattis till att du blivit moster! Det är så mysigt med bebisar!
Kram Kicki

Related Posts with Thumbnails