Pages

19 juni 2009

Glad midsommar!

10 kommentarer:
 
Så har vi då äntligen flyttat! Jag sitter nu i vår nya lägenhet och skriver med ouppackade kartonger överallt men med en härlig hemkänsla i magen. Själva flytten tog enormt lång tid, en hel dag till alla möbler och kartonger och sen tre (och vi är inte klara än) dagar till för att hämta alla småsaker. Helt plötsligt är det midsommar och nu måste vi ta en, förvisso välbehövlig, paus från det här kaoset men egentligen skulle jag bara vilja bli färdig. Vi ska på stor fest med mat, lekar och dans runt midsommarstång. Sambon och jag stod för bygget igår och egentligen hade jag tänkt lägga upp en bild på den och en glad Panda som hälsar trevlig midsommar, men nu inser jag att jag inte har en aning om var usb-kabeln till kameran är nerpackad.

När vi kom hit i måndags och tog en titt i vårt nya och utrymda sovrum insåg vi att det verkligen behövde en ommålning, tyvärr tog det flera dagar att samla ihop färg, spackel och alla nödvändiga attiraljer och inte förrän igår stod jag med en roller i handen och målade taket. I går natt sov vi på madrassen rakt på golvet bakom en bokhylla och det kommer bli samma i natt, midsommarfester börjar i regel så tidigt att det inte är tal om att måla om ett sovrum innan. Imorgon tar vi därför nya tag och så fort jag hittar usb-kabeln bjuder jag på bilder av vår kaotiska tillvaro.

Om du nu vill vara så vänlig och föreställa dej Panda uppflugen i en midsommarstång så att rätt känsla infinner sej ska Panda och jag ska önska dej glad midsommar. ^^

Hoppas du får en riktigt härlig midsommarhelg med mycket sill och goda jordgubbar!
/Panda & Mia

10 kommentarer:

Musseblomman sa...

Glad midsommar till dej också.. Vilket slit ni har gjort och än är det inte färdigt.. Men det blir bra sen när allt är klart och man känner sej sååå nöjd..
Ser framför mej Panda uppflugen i en hög midsommarstång vinkandes till alla..
Kram o ha en härlig midsommar, det är du värd..:))

Anonym sa...

Jag fick din underbara bok som midsommarpresent av min syster och är sååå glaa för den! Wow, vilket jobb du lagt ner!
Jag vinkar tillbaka till söta Panda och ger hennes mamma/matte en kram! Glad midsommar!

maja sa...

Trevlig midsommar på dig. Det är jobbigt att flytta, men det blir ju oftast till det bättre. Har virkat lite ur din bok, det är så roligt. Mitt barnbarn har beställt alla :)hon har fått några redan.kolla min blogg där har jag kort på dem jag gjort, mer kommer..

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Trevlig midsommar! :D Blir ingen sill för min del men kanske en o annan jordgubbe :)

m sa...

Glad midsommar och hoppas ni får ordning snart! Man har ju alltid mycket mer saker än man tror.

Sofie sa...

Du har fått en utmärkelse på min blogg!

Linnea sa...

Heej :] kan du inte ha en amigurumiskola om håret du brukar sätta på en del av amigurumisarna :]

Linnea sa...

Heej :] kan du inte ha en amigurumiskola om håret du brukar sätta på en del av amigurumisarna :]

Marika på Odlingspyssel sa...

Tack för en superintressant bok!

Mia sa...

Har haft hur mycket glädje som helst av din bok! Tack!! en del av mina alster ligger på min blogg. Den här veckan har jag också utlottning av en liten sköldpadda. Så om du har lust får du gärna länka mig.
Om du vill, tack på förhand!!
//mia

Related Posts with Thumbnails