Pages

8 mars 2009

Mönsteravslöjande #3

9 kommentarer:
 
Veckan har rusat förbi och det är redan söndag igen. Och det betyder – nytt mönster! Veckans amigurumis är Plipp & Plopp, två små rymdkompisar som landat här på jorden för att sprida kärlek och tokerier. Det ska bli väligt spännande att se dessa smårymdisar i en massa olika varianter till sommaren!
Som du ser tycker lilla Sol att deras rymdskepp är väldigt spännande.

Pattern number three is Plipp & Plopp, two tiny aliens who has come to earth to spread love and cuteness. I hope to see a lot of different aliens this summer, all happy and colorful.

9 kommentarer:

svartanova sa...

Man blir helt lyrisk av detta. Fantastiskt foto också! Som sagt - Jag längtar. :) Tur att jag har en flamsingo att pyssla med först. ;)

m sa...

Så söta :)

Lena sa...

Hejsan!!
Så gulliga de små liven är.Ser framemot boken med stor glädje
Ha en fortsatt skön söndag o ett grattis på kvinnodagen.
Mvh Lena D

Paulina sa...

när det står i flamsingomönstret att man ska lägga upp 2 maskor och sen öka en massa i första maskan, ska man sen börja virka runt i den första maskan man stickade i den andra? om du hänger med på hur jag menar XD

Paulina sa...

Hej Mia!
Det löste sig när jag började virka, allting liksom föll på plats. :)
Har virkat som en galning sen igår och det är ett otroligt roligt mönster! Nu har jag bara 5 svansvippor och två ben kvar. :D
Sen ska allting monteras ihop och troligen bli en födelsedagspresent till min moster, men jag mailar en bild till dig innan. :)

Anonym sa...

Va söta dom är.. jaa katter är verkligen nyfikna.. Mysigt namn på katten du har.. :)

Anonym sa...

Hejsan, jag gillar verligen din blogg och jag har inspirerats av Pandas öden och äventyr... Jag har länkat till dej från min blogg och jag hoppas att det är okej, annars säg till så tar jag bort det.

Min tråd sa...

de var då för söta!

Anonym sa...

I like. It's beautyfull !!!

Related Posts with Thumbnails