Pages

1 mars 2009

Mönsteravslöjande #2

14 kommentarer:
 
Dags för avslöjande nummer två, ett av mina absoluta favoritmönster! Sköldpaddorna är så söta och tokiga och jag blir glad bara av att klappa dom lite på skalet. ^^ Dom är lätta att variera, både i storlek och färg, ni har ju fått se många olika typer här på bloggen, stora, små, jättstora och jättesmå. Jag hoppas du kommer tycka lika mycket om det här mönstret som jag!So the next pattern in line is the turtles. This pattern is one of my absolute favorites! The turtles are so happy and I get happy just looking at them. You can easily make different turtles just by changing the color or thickness of the yarn, I’ve shown a lot of different styles here on the blog. I hope you’ll like this pattern just as much as me.

14 kommentarer:

svartanova sa...

Åh! Det kommer vi definitivt att göra.:)

Ja- när virkboken har sålt som smör kommer du säkert få göra en pandabok också. :) *hoppas*

Paulina sa...

åh det är ju värt att köpa boken enbart för det här mönstret!

Anonym sa...

Søte! Og fine farger;)

Helena sa...

Gud vilken kul grej att du lägger ut en bild i veckan! Man längtar verkligen tills boken kommer!

m sa...

Nu blev jag verkligen glad! Sköldpaddorna är nog mina favvisar och speciellt denna.

Sunna sa...

Jag går i väntans tider, har förhandsbokat boken och dessa raringar ska provas absolut

Anonym sa...

Dina sköldisar är ju bara så söta. Mysigt att få följa Panda på ditt jobb.. ;)

Anonym sa...

OOOOO.. TAAAAACK! Tack snälla mia, tack snälla snälla Panda för den fina presenten som dök upp här innan helgen! GUuu vad jag blev glad! SÅ söta ni ÄR!. sötast i världen. JAg har satt upp kalendern i pysselrummet! ååå.. Verkligen TACK ni är för söta! stor kram!

pysselmamman sa...

Å vad söta de är...längtar tills boken släpps!

Anonym sa...

Vilken fantastisk blogg du har, jag är i startgroparna för att börja virka Amigurumis och kommer helt klart att köpa din bok när den kommer ut.

Klara sa...

Åh så underbara :) nu har jag beställt din bok och längtar! :D

Jonna sa...

Jag har precis virkat färdig min variant av sköpaddan. Här finns ett foto. http://minhorisont.blogspot.com/2010/02/virkblogg.html

Jättebra mönster!

martina sa...

Hej!!
Dina amigurumi är ju bara sååå söta...Jag har funderingar på att göra någon liten en...tex sköldpaddan, men hur stor är den som beskrivs i boken. Vill nämligen inte att de ska vara för stora. Samma med tex plipp o plopp hur långa är dom?? tack för en väldig inspirationskälla....

Emma sa...

Vilka fina sköldpaddor, tänker just påbörja en och undrar om jag får låna bilden och publicera den på min blogg. Jag skriver självklart att du är den som jag lånat bilden ifrån.

Related Posts with Thumbnails