Pages

18 februari 2009

Svampar och workshop

7 kommentarer:
 
Min arm har fått vila lite efter det stora statyprojektet så jag har inte virkat mycket de senaste dagarna, det har bara blivit några svampar som ska säljas. Ett par vanliga och ack så glada flugsvampar och ett par med nya färgkombinationer. Jag gillar den brunorangea, den är lite härligt retro. Såg föresten att min favoritdel på statyn av lekande ungdom blivit avplockad, förmodligen var det någon som väldigt gärna ville ha en bikiniöverdel virkad av grytlappar. ^^I morgon, onsdag, åker jag till Bromölla bibliotek för att hålla i en amigurumiworkshop för barn och ungdomar. Det finns några platser kvar så känner du att du är i rätt målgrupp och är sugen på att virka är det bara att anmäla dig här.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej
Är varken i rätt ålder eller rätt stad men gud va kul det hade varit annars :) Har precis fått upp ögonen för amigurumi och gjort min första grejj efter mönster, svårt och pilligt, har precis lärt mig virka, men sjukt roligt :) Kika gärna in hos mig om du vill

Elin

Therese Fredriksson sa...

Men vilka söta svampar! Lycka till med workshopen. Kram Tessan

Botti sa...

Åh vilka söta svampar!

Kan förstå att de plockat den bikini delen, den var/är snygg! :)

Synd att man inte har varken ålder eller är på rätt ställe, hade ju varit riktigt roligt att få vara med å lära sej mer!

Kram
/B

RobinEmilie sa...

Såg att bikinin var "stulen" idag när jag satt på bussen. Tråkigt i och med att den var/är väldigt fin! Den hade ju gärna kunnat få sitta veckan ut i alla fall.

Positivt är ju att någon annan också gillade ditt verk! :)

Ha det super! Kram

Anonym sa...

Söta svampar du gjort.. Jag la in en bevakning på adlibris på din bok idag.. Vill gärna köpa den när den kommer ut..
Kram

Linnea sa...

Ett rätt i alla fall, e i rätt ålder. Men jag bor i princip i andra sidan Sverige :(

pysselmamman sa...

Urgulliga svampar!!Du är bara så duktig! Även jag har lagt in en bevakning på din bok!!

Related Posts with Thumbnails