Pages

6 januari 2009

En liten uppdatering om en liten sköldpadda

12 kommentarer:
 
Jag testade att virka en sköldpadda i ett väldigt tunt garn med en 2mm stor nål, den blev så liten och söt. Den kan bo i min handflata och här poserar den på en tändsticksask för att visa storleken.Jag vill virka fler minifigurer men måste skaffa mej en riktigt bra virknål, om inte så kommer min hand bli lite missnöjd. Man måste vara snäll mot sina händer när man virkar mycket, kom ihåg det! Pausa varje timme och stretcha ofta, då blir både armar och händer glada. Det här är en viktig påminnelse till mej själv också, jag vill inte ha mer virkvärk. ^^

12 kommentarer:

Carolina sa...

Vilken sötis! Och tack för påminnelse om pauser ;)

Anonym sa...

men gud vad söt!!!
jag har flertalet gånger försökt mej på figurer och djur av olika slag men jag förstår inte riktigt mönstrena så det får vara virkade mössor ett tag till hos mej :)

Anna-Snoddas sa...

Heeelt underbart söt!

Carina sa...

Hej,
Helt underbar liten sköldpadda.
Hör av dig med adressen och storlek på virknålen du skulle vilja ha till mig (info@loveknitting.se) så sänder jag en ergonomisk virknål till dig som gåva för alla fina mönster jag fått köpa.
Du är en stor inspiration för mig.
/Carina

Paulina sa...

Hej!
Ett tips om en bra virknål, det finns ju de där gula ergonomiska nålarna som jag helt knasigt nog inte hittar någonstans på nätet just nu men sen har panduro en bra 2 mm virknål som har tjockare skaft. tror inte att den kostade mer än en tjuga eller så. Men den hängde inte bland de andra virknålarna så fråga efter den. :)
Sköldpaddan blev jättesöt!

färg o form sa...

Hej Hej! Tack för att du tar dig tid att kika in till mig. Men guuuud en sån söt liten sköldpadda....hur har du tålamod, jag skulle bli tokig.
Kram Hannah

Anonym sa...

du har en award hos mej att hämta :)

Pärlugglan sa...

Tack själv för din fina kommentar, jag blev också jätteglad.

Jag är ju ny både när det gäller blogg och smycken. Men det är kul, svårt att hinna med bara, Internet är en riktig tidstjuv och jag är så lättdistraherad så jag fastnar i diverse labyrinter om än det ena än det andra.

Minisköldpaddan är bedårande, jag vill också virka en sådan. Får se när det blir av, behöver ett mönster också. Vet du om det finns några enkla gratismönster någonstans? Bara så man kan pröva ett som inte är så komplicerat.

Sköldpaddan verkar inte lika svår som en nalle eller en katt, där det är armar, svansar och öron. Annars nöjer jag mig med en svamp, de är också söta:).

Med fingrarna i (j)orden sa...

Ljuvlig liten sköldpadda! Verkar pilligt att virka så smått - klokt att ta pauser. Hittade min stickade elefant i källaren och ska se om jag vågar lägga ut den på min blogg endera dagen. Den är 25 år gammal och har gosats med av mina barn så den är ju inte i bästa skick, men kanske kan det alltid uppmuntra någon.
Eva

Lotta Sultan sa...

underbart söt!

Anonym sa...

Jag bara älskar dina figurer! Måste snart pröva på att virka ngt från dig, och jag blir sugen på Mangatidningen också. Lycka till med ditt virkarbete! Hälsn Yvonne

Anonym sa...

Åh vilken otroligt söt liten sköldpadda, kommer du göra fler och sälja sen ?

Related Posts with Thumbnails