Pages

14 juli 2008

Nytt projekt

9 kommentarer:
 
Jag har länge planerat ett nytt ”stort” projekt och under semestern passade jag på att ägna lite tid åt det. Jag köpte lämpligt garn och spenderade sen ett par regniga kvällar framför tvn med virknålen i högsta hugg. Nu är figuren färdig och jag är så otroligt nöjd, den blev precis som jag hoppats! Vi blev kompisar direkt! ^^

Snart en bild men först lite bakgrund...

Du har kanske sett Panda och läst om hennes äventyr, men visste du att hon började som en tecknad figur? Näe, säger du. Jomenvisst, svarar jag. Jag ritade henne till mitt företag som logotype och maskot och sen har hon utvecklats efter det. Någon gång i framtiden ska hon bli både klistermärken och vykort och kanske också en barnbok. I alla fall så virkade jag efter ett tag upp Panda för att ta henne med på olika äventyr, och vilka äventyr sen, men nu bestämde jag mig för att virka en större panda som också var mer lik originalet.


Panda på papper
Så härmed presenterar jag ”nya” Panda!
Det ska bli roligt att ta med ”nya” Panda på äventyr, jag försöker komma på roliga saker att göra. Tänker du nu något i stil med ”åh vad skoj det skulle va att se Panda övningsköra”? Jag tar gärna emot alla förslag så bara skriv en kommentar.

Lilla Panda kommer såklart fortfarande åka på äventyr! Hon passar utmärkt i min väska och det är bra när vi är på ställen där vi måste vara lite hemliga, som tex på Louisiana där vi var under semestern. Bilder på det kommer en annan gång.

Ha det fint så länge!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Fina, fina panda! =)

Anonym sa...

Åh vad fin den blev! :D
Jag skulle vilja se Panda virka ;-) *hihi* eller handla mat i affären :)
/Kicki

Ida sa...

Sweet!

Sandra sa...

Helt fantastiskt söt är den :)

A GUN or A GIRL sa...

Sjukt söt panda!

Linnea sa...

Hon e såå söt! Jag skulle vilja se panda hoppa hpprep eller reta katten xD

Emilia sa...

Jag skulle nog vilja se panda sy mågot. Eller så skulle det vara kul om hon skulle typ laga mat, som att steka korv eller ngt i den stilen.

//Emi

Anonym sa...

Jag skulle vilja se panda rida häst xD Eller en hund ;)

Maja sa...

Jättefin panda!
Virkar en på syslöjden. :)

Related Posts with Thumbnails