Pages

20 juli 2008

Nalle och nalleskydd

5 kommentarer:
 
Nu har jag kommit igång med virkandet igen. Äntligen! Under semestern kom min kreativitet tillbaka och jag har många nya ideér som bara väntar på att bli frampysslade. Imorrn ska jag ta en tur till min favoritgarnaffär och storhandla så att jag har allt jag behöver sen ska jag bara hitta lite tid. I fredags avslutade jag den här nallen, ännu en liten doppresent. Hon är virkad i grovt garn och sedan borstad mjuk och luden och hon är nästan 20 cm hög. Eftersom hon är en present till en liten flicka fick hon en puderrosa halsduk och en rosett vid örat. För ett tag sen skaffade jag mej en ny fin mobil, då behövde jag en passande mobilstrumpa för att skydda den mot alla onda repor i världen. Jag hittade en söt mobilkompis i Malmö så jag matchade strumpan efter den.
Resultatet:
Nån dag får jag ta och visa mina nya fina knappar också. Den här ugglan är en av alla underbara figurknappar jag hittade i ”min” garnaffär. ^^

5 kommentarer:

Ida sa...

Fina. Nallen var för söt.

Karin sa...

vilken söt liten nalle! jag gillar "nya" panda också :)

Karin sa...

Har precis hittat hit. Jag är kär!!! Vilka fina!
/Karinottilia

Sussi sa...

Åååh, den där nallen var det sötaste jag har sett!!! Vill ha!!! Jag är själv en 'pyssel-Majja' och blev väääldigt intresserad av den här typen av figurer. Sköldpaddan på boken var oxå helt underbar! Har lagt till din blogg i favoriter, så hit kommer jag att titta in ofta hädanefter =). Man har ju vissa bloggar man fastnar för och ständigt måste kolla ifall där har dykt upp några nya inlägg. Din är en sån nu =). Nallen och sköldpaddan (inte haren och sköldpaddan...hehe) kommer jag att beställa av dej nästa månad. Keep up the good work.

Sussi

Maja sa...

Helt ljuvlig!

Related Posts with Thumbnails