Pages

21 maj 2008

Shopping!

1 kommentar:
 
Jag har köpt så fina och bra saker senaste tiden och jag vill passa på att visa upp dom nu! Helgen var rätt tuff med tråkiga besked, dunderförkylning och ögoninflammation och jag höll tummarna för att veckan skulle bli bättre. Det hjälpte tydligen för tisdagen blev fantastisk! Jag fick äntligen hem alla fina saker jag beställt och jag fick också positiva nyheter för att väga upp det där dåliga. Till på köpet hann jag slappna av lite på kvällen och titta på favoritserierna.

Jag har länge experimenterat med olika konstruktioner och lösningar för att ta bra bilder. Bilderna har blivit helt okej men det har varit ett himla projekt med lampor och tvättkorgar varenda gång och för att göra det lite smidigare så beställde jag därför ett ljustält. Jag hittade några kanontält på Kaffebrus och i veckan fick jag hem mitt exemplar. Nu i efterhand kan jag känna att jag nog valde ett tält i största laget (75x75x75), jag får knappt plats med det. Jag får nog beställa ett mindre tält också (det finns ett som är 40x40x40, vet inte varför jag inte tog det) som kan stå framme alltid. Nu håller jag på att testa olika ljussättningar och så, resultat kommer så småningom.

Rosa monstret ser väldigt litet ut i giganttältet.

Det andra jag fick hem var min fina almanacka från Personlig Almanacka. På hemsidan bygger man sin egen almanacka med en massa roliga och praktiska funktioner i, allt utifrån vad man själv vill ha. Jag blev helt imponerad av hemsidan och fast jag egentligen bara skulle kolla så blev almanackan så bra att jag beställde den direkt. Ta en titt du också!

Framsidan - loggan ska på sen

Insidan med mina tillval

Det tredje och mest efterlängtade var min älskade Plutotian. Om du inte har stött på Plutotians förr så kan jag berätta att det är ett gäng rymdvarelser från Pluto som kommit till jorden för att promota sin ”inte längre kallad” planet. Du kan läsa mer i Protopye's butik. Jag har suktat efter en alldeles egen rymdis i snart ett år men alltid varit för sent ute. Så kom äntligen den dagen då det fanns en till salu och jag köpte den på en gång. Det har varit en lång nervös väntan men i tisdags dök han äntligen upp. Han heter Plash och det verkar än så länge som att han trivs bra här i Sverige, förhoppningsvis blir han och Panda bra kompisar.

Plash i min ulliga kontorsstol

Visst ser det ut som att Plutotians gillar sol

På lördag firar bloggen ett år och trots att det precis var en utlottning här tänker jag faktiskt ordna en till i helgen, man måste ju fira! ^^ Till dess ska jag också se till att vara frisk och pigg igen.

1 kommentar:

Jossan sa...

Va härligt att det kommit lite bra nyheter och att du är frisk igen!

Synd att du inte hade länkat till butikerna, två av dom vet jag om, Kaffebrus och där man kan köpa Plutonians, men inte den tredje. Du får hemskt gärna skicka en länk till den, för en "egengjord" kalender skulle ju vara superbra! :D

Åååh, utlottning! Sånt är alltid roligt! Kul att du bloggat i ett år nu. Hoppas du tänker fortsätta! :)

Ha en bra dag!

Related Posts with Thumbnails